Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,potreboval bych dost nutne poradit co se to mejm kytickam deje.Zkousel jsem to tu hledat,nasel jsem par odkazu,ale nejsem si jistej jestli to je zpusobeno PH hliny a nebo jim schazi z hnojiva.
Momentalne svitim 400W pak pridam vic,teplota okolo 27c, vlhkost 75%,hnojeni AH 1,2,3 ,grow/bloom,pythamin,enzymes+,zalivam az je puda proschla,2 dny hnojim a 1 den cista voda s enzymes+/
diky za rady,beru je v potaz a budu hnojit min,tohle je muj uz celkem 4 grow a u kazdeho jsem hnojil stejne a nikdy nic jsem s tema kytkama nemel, az tady s touhle odrudou White Ice.Jake intervaly hnojeni jsou podle vas optimalni?
Začíná se na 1/2 dávce co udává výrobce a pomalu se zvyšuje, jak narůstá množství bio masy, narůstá i koncentrace hnojiv. Ale POMALIČKU. Hnoj 2x týdně, piťák 1x týdně, a jestli tam máš tokovou vlhkost tak si budou chrochtat za pár dnů. Peace.
Kaspars
zdravim všechny pěstitele,,potřeboval bych pomoci...prošel sem si to tady a nezaznamenal sem nikde stejné příznaky, jako mam já na královně..Poraďte prosím co s tím.
myslim že všechno má na svědomí ta housenka,,ale je přemnožená a nevim jak se jí zbavit...děcka sou vidět pouhým okem jako špinka..ale když se zadívám víc a třeba do ni štouchnu,tak z malýho bobečku je 4milimetrová potvora.
Kde to mas? to mas venku, nebo indoor? Jinak je sejmes asi chemkou jmenem Talstar, pomer je 0,4ml/ na 1vody, pozor, je to hrozna sracka, nebo dojdi do nejblizsiho zahradkarstvi a ukaz jim tu housenku, at ti daji neco proti, zatim je muzes nicit sam
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
tak ta plisen uz se nerozsiruje nastesti ale na jedne palce se cosi udelalo a nevypada to vubec dobre.. pls poradte co to je a jak s tim bojovat.. dikes moc
Zdravim mel bych mensi dotaz na 3 ze 6 kviti me zacinaji fialovet listy je to kazdej jinaci model ve stejnem substratu .Zajima me jestli tomu neco neschazi jako fosfor ci tak..... diky za radu a preji vsem dobrou sklizen bez corkaruu