Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pak si benga zazadali ČEZ o mé spotřiebě ti jim potvrdili že pravidelné cykly připomínají indoor načež vydala státní zástupkyně příkaz k domovní prohlídce
A jak se to dá poznat na spotřebě ? Jsem myslel že se dělají odečty elektroměrů jednou za rok ? To by se mělo ztratit ne ta spotřeba a nelze v tom vidět nějaké cykly ? Nevím teda kolik si jel W , ale s dnešním množstvím spotřebičů domase nějakej ten KW ztratí 😁
nahodou som tiez elektrikar ale nechapem co to ma s tym spolocne .. a to ,ze je elektromer volne pristupny hovori o com ? o nicom .. ti hovorim ,ze hlavne je to ,ze ta niekto bonzol ..
Bonzli mě ale aby vydala statni zastupkyne prikaz k domvni prohlidce to nestaci dale probehl vyslech sousedu a byl pozadan CEZ o zaznamech ten z ctyrdeniho mereni potvrdil ze se mi od tehdy atehdy zvedla spotreba s charakterystickymi cykli pro indoor pestirnu zbytek víte taky lepe potom ste me praskli nebo co?