Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hola
Zaujímavý počin, akurát si to trošku nešťastne rozmiestnil.. Časom z toho bude veľká "guľa" a budeš mať horší prístup k nájdeniu parazitov,pliesne.. Každopádne ako som písal, zaujímavé. Držím palce!
If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.
Dnes som holky trosku potrapil.
Radsej som ich priviazal lebo minule sa do rana vsetko vratilo do povodneho stavu no a jednej pukla stonka presne kde bola seknuta tak som musel obviazat.Obvez je elasticky tak by mohol pustat stonku ale o tyzden sa na to kuknem.
Teplota bola dnes vo foliovniku 42C a vlhkost okolo 70%
Neviem co bude ked zacne svietit slnko.
Zacal som rastlinky roztahovat od seba aby sa tam vytvoril ako taky priestor.
Foto1 pred rortiahnutim
Foto2 po roztiahnuti
Foto3 upevnenie
Foto4 super cropping
Foto5 uz ked sa seka tak to zuzitkujeme.
No tak z rana bolo vsetko ok a teraz podvecer som isiel aplikovat Canna cure a zbadal som zmenu farby.podla mna deficit niecoho alebo rychly rast.Ale skor korene dosiahli orginal podu ktora tam bola.
Hnojim biobizz grow+fishmix podla tabulky raz za 2dni
Up:vcera som polieval s neupravenou vodou ph okolo 8
Up:zistil som ze to bude pravdepodobne deficit zeleza.pri vysokom ph sa nevstrebava tak to dava zmysel.som zvedavy ked ho pridam ci sa nieco zmeni.
Up:vcera pridane biobizz grow+fish mix s upravenou vodou a dnes to je lepsie cize som usudil ze v dosledku zeho ph rastlinka nevstrebava fe.Pre istotu objednane Bionova Micromix
Ten fr.duck je mazec vůbec to nevypada jak ganja typycka ty listy jsou jak od salatučlověk to videt venku tak si teho ani nevšimne na to ho právě vyšlechtili aby nebyl napadny maš to hezky parada
Dakujem.Az na ten deficit niecoho(asi zelezo)to bude celkom zaujimava zahradka.ten fr.duck je uplne ako meta alebo zihlava ale vona je uz krajsia.dnes som to strekol hy-pro spraymixom tak dufam ze to zozelenie aspon teosku.
Dnes to zase stratilo farbu.od zajtra cista voda+Micro mix tak som zvedavy.
A supercopping v plnom prude.presekam spodky a bude spomalene.
Ta tretia fotka je otazka ci to tak ma rast po tom supercroppingu?ale hadam hej.
ano, má to tak rásť, tam to ešte zhrubne v tom kolienku
a skús napríklad pridať lignohumát, lacná vecička a ja som mal po nich vždy zelenšie rastliny, možno pomôže, uškodiť nemá jak
...
alebo len zbledla od strachu, keď uvidela tú sekerku
Takze rozhodol som sa pre jedinu moznost ako co najviac tvarovat rastlinky smerom neviem kde :-)
Foto1-2 ohrada o priemere 1m
Foto3 ako sa da odvetrat foliovnik.celkom to maju domyslene.
Foto4 este cakaju na pletivo.