Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- Urob, čo sa dá..... Pasívny príťah nech je diera. Kruhový otvor 12cm plus minus..... bez tých PC fanov.....
-potrubie na odťahovom ventilatore: Nech je aspon niekde....napr.. na vstup nemusíš dať. Bude ti priamo nasavať. A daj mu ho na výstup trebars. Alebo opačne.... pohraj sa s tým......
-Tomu, že odvetrávaš ešte aj skriňu nerozumiem.... to su komplikacie.... akože ti odsávaný vzduch z growboxu ide do skrine?...každopádne vzduch z boxu nech ti ide proste do tej izby samotnej.... tam by to ale skor či neskor chcelo určo ten pachač. to je jasné....
Zdravim, tak jsem udelal zmeny, box jsem otocil tak aby nasavani bylo na primo na stene, jak si psal. Zkratka jsem udelal to co si popsal. Vysleduju zmeny, fotky v galerii
Tak i po zmenach teplota okolo 30(32,8 zatim nejvic) tak ja uz fakt nevim, jediny co me napada, je, ze kdyz mam ten teplo/vlhko mer, polozeny na kvetinacich, tak se rozpali a ukazuje zkreslene/chybne udaje. Kam spravne umistit teplomer a vlhko mer? cetl jsem ze co nejbliz k rostline. Kdyz vezmu v uvahu druhy teplomer, ktery je ve "stinuk ne primo na kvetinacich, tak ukazuje teplotu hezkych 25st. Mozna tu celou dobu resim problem, ktery vubec neni.
- Ked proste otvoris box, musis sam vnimat, ci je tam alebo nie je nadmerne teplo
- Na vstupe si teda nechal ten PC fan? Skus zmerat teploty bez neho. Iba cez cistu dieru. A popripade s odpojenym pachacom.
- A ako vravis, mozno tam mas po cely cas dobre teploty. . .
- Musim ale povedat, ze po tych upravach ti to celkovo vypada viac profi....hehe.... daj si tam 4 rastlinky a jedem... Nech to rastie....s pozdravom Shiva
Zdravim,
tak ted jsem dojel domu z prahy a hned jsem sel do stanu, vyvalilo se na me horko, je tam teplo. Dokonce i druhy teplomer co byl "ve stinu" ukazal 30°C. Na teplo/vlhko meru, mi to ukazovalo max teplotu 38.4, pri prichodu ukazoval 35, coz uz je silene moc, teplotu v mistnosti jako takove, jsem nemeril jeste, ale je tam normani pokojovka, 20+-, cely den zatazene okno, tak ja fakt nevim, zkusim to bez toho pc fanu, jestli to pomuze, jestli ne, tak me napada jeste dat silnejsi, ne z pc ventilator.
Mozna me napada jeste jedna vec, natahl jsem pres tu diru, manzelky ponozku(silonka) kvuli hmyzu, ze by az tak branila prisunu vzduchu?
Asi jsem si to predstavoval jako Hurvinek valku, postavim stan a jedu.
Ted jsem meril teplotu v mistnosti 26,5, ale to jsem meril jen na rychlo, na 10 minut vytazeny z boxu.
.... počuj, dole otvor bez silonky a PC fanu. Ked tam priložíš ruku,,musiš citiť ako je tam vháňaný vzduch. Takto zmeraj teplotu v boxe
26.5c v izbe je dost... ked, tak svieť hlavne v noci a cez den nech spia. Trebars zopne o siestej večer a o dvanastej na obed ti to vypne. Kvet uz je ĺahký...iba 12hod...
Ja jsem taky hodne cetl, uz jsem jednou pestoval v mini boxiku pod 3x25w cfl a povedlo se, muzu nahrst fotky, jen co je najdu po ulozistich ale byla to takova detska verze.
Mel jsem nacteno celkem dost, nekolik mesicu, jsem cetl, koukal na videa, tak jsem si rekl, ze zkusim "dorosteneckou" verzi, ale nejak se mi nedari
Jinak dneska merim cely den i mistnost, mam prumer 23°C zatim.
Odstranil jsem PC fan, puncochu, aby byl doopravdy cisty pruduch a teplota 29st aspon nejaka zmena k lepsimu
Jinak dneska merim cely den i mistnost, mam prumer 23°C zatim.
Odstranil jsem PC fan, puncochu, aby byl doopravdy cisty pruduch a teplota 29st aspon nejaka zmena k lepsimu
- 29C s pacháčom, či bez? a odťah máš na tom vyššom stupni áno?