Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když vidím blud, tak reaguji. Nejsem žádný bůh, ale používám mozek. Hodně lidí nedokáže přiznat, že se spletli a pak ještě napadají druhé za to že neměli pravdu. Eno nuno, nejsi sám co mají ego Karla Velikého. Tím se nebudu dál vyjadřovat a zasirat tady vlákno teoriemi.
Pro Frantuvbaraku, uvidíš sám. Zkušenosti jsou nejvíc.
Původní příspěvek od fikus37 Dobrá rada nad zlato.Opět jsou tady napsány bludy jaké svět neviděl.To že mu trochu žloutnou lístky ,tak to určitě není světlem.
Chcete radit a pak má borec v tom jen guláš.
Svítí dvouma čipama tj 140W.Na malé prcky je to uplně v pohodě.Metr vysoko by musel dát světlo 1000 W hps.
Kup si zvlhčovačku vzduchu a na tak malé prcky dej klidně i 80% vlhkost.
Nepřelívej to a budeš to mít vcajku.
Zvlhčovačku už mám, vlhkost se snažím držet 70+
Světlo mám zpátky 50cm od kytek, řekl bych že jsem to přelil, školácká chyba, vůbec mi nedošlo že ty ledky netopí jak hps
A světlem si fakt nemyslím že to je, to je hloupost. )
Viděl sem dost growu pod led a nikdy to nědělalo problém, jak říkám to chce klid.
Ahoj.
Mám identický setup jako ty a naprostá spokojenost. Jinak fikus37 poradil naprosto správně.
Jedu sice teprve druhé kolo, ale Vero šlape jak hodinky.
moc nadšenej z těch semen teda nejsem. jedna max 2 kytky vypadají k světu, je mi divný že tý jedný se daří a ostatním ne, leju tam jen vodu s upravenym ph (6-6.2)
Nenapadá někoho co jim je? přikládám foto.
kytky mají mezi 12-14 dni
Nejdou mi sem nejak nahrát fotky momentálně, zlobí to. Tak to dávám na externí cloud.
Může být hodně příčin. Pokud jsi tu kytky prelil, tak už se málo kdy vzpamatuje. Kořeny začnou pomalu umírat a kytka začne stagnovat.
Tak malé holky začínají v pařeniště a pak až se vyvine kořenový bal, tak se přesazuji. Tak na dálku radit je to blbé.
jj, jak píše Fikus
Semínka nejlépe do 0,3 l kelímků a přesadit nejdříve až jsou hotové 2 patra.
Také je to dobré skrze celkové výšky rostliny.
Ten stoneček bývá zbytečně dlouhý, přesazením ho utopíš až pod místo, kde už odschly děložní lístky a tím dosáhneš nejen nižší výšky, ale také budou ty stonky daleko silnější a pevnější.
Škoda jich no, co už teď že.
pic...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Původní příspěvek od mico jj, jak píše Fikus
Semínka nejlépe do 0,3 l kelímků a přesadit nejdříve až jsou hotové 2 patra.
Také je to dobré skrze celkové výšky rostliny.
Ten stoneček bývá zbytečně dlouhý, přesazením ho utopíš až pod místo, kde už odschly děložní lístky a tím dosáhneš nejen nižší výšky, ale také budou ty stonky daleko silnější a pevnější.
Škoda jich no, co už teď že.
pic...
Proto kytky davam zhruba do 3/4 květináče a pak dosypavam hlínu. Nikdy se mi to nestalo
Může toho být hodně, ale já jsem jel dlouhou dobu s klonů a už jsem pomalu zapomněl jak na semena. Teď pojedu po X letech se semen, tak taky budu muset oprášit mozek. Každopádně vlhkost v růstu je důležitá, když ještě rostlina nemá kořeny a nemá jak brát vláhu.
Počítám že aspoň 4-5 kytek dám doporadku, i to by stačilo vzhledem k tomu že pojedu SCROG tak je nechám o chvily dyl růst aby se dostatečně zaplnil prostor. Tak uvidíme, včera sem to zalil když zašlo slunce tak sem zvedavej jak na tom budou az privalim z jobu))
Díky za rady hoši, podařilo se mi sehnat 6 kusů klonů tak jsem ty zničený kytky vyhodil a nahradil je ve čtvrtek klonama, dnes zaštípnuto, jak jsem již psal chci jet scrog, myslím že to bude sranda s ohýbáním )
Díky za rady, podařilo se mi sehnat 6 kousků klonů, tak sem ty mrzáky ve čtvtek vyházel a nahradil je těma klonama. Dnes zaštípnuto, chci jet scrog tak bude sranda z ohýbáním )
klony ohnuty drátama pro vyplnění prostoru, daří se jim začíná to vypadat pěkně, tak za týden to přepnu na květ a nasadím síť. to zas bude 14dní proplejtačka, ale věřim že prostor zaplnim minimálně z 90%
Tak dnes první den 12/12 radši sem to přepnul, přece jen je to sativoidní pheno a prej se dost vytáhne tak abych měl kam proplejtat, dva mrzáky sem dal pryč a poslední kytka 8ball kushe zůstává, tak z ní snad něco kápne