Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Can filtr lite 150m3 100mm - 780,-
Can filtr lite 300m3 125mm - 950,-
Can filtr lite 425m3 160mm - 1470,-
Can filtr lite 600m3 160mm - 1570,-
Can filtr lite 800m3 160/200/250mm - 2250,-
Can filtr lite 1000m3 200mm - 2800,-
Can filtr lite 1500m3 250mm - 3400,-
Ahoj, pořád přemýšlím jak zdokonalit služby, napadlo mě, že bych Vám nabídl službu, objednání zboží. Fungovalo by to takto, kontaktujete mě co z jakého shopu byste chtěli a já to objednám na sebe a poté si můžete buď vyzvednout u mě v obchodě nebo bych to poslal na adresu, kterou mi uvedete, zboží bych odesílal pod mým jménem, takže žádný jméno obchodu nic, samozřejmě jde kombinovat i se zbožím z mého obchodu. (taková obdoba, zásilkovny).
Měli byste zájem o takovou službu? Proč takto? Jelikož někdo nechce nebo nemůže si nechat poslat zboží přímo z obchodu domů.
Nebo je to špatný nápad?
Díky
Dnes mi prislo zbozi a jedna lahev trochu vytekla do baliku, malo dotahnute vicko, max. panak, jedna se o GHE FloraNova Bloom 946 ml. Nic vic tomu neni, pokud bude mit nekdo zajem, tak PM. Cena 400,-
Ahoj.
Ještě mám ve svým obchodě:
MED - slunečnicový, řepkový, pastový 950 g - 149,- přímo od včelaře z rodiny
MEDOVINU - různé druhy, rovněž od včelaře 0,5 l - 159,-
Víno lahvové 0,75l od 99,- (červené, bílé, růžové)
Pokud by někdo chtěl k objednávce poslat i toto zboží, tak není problém.