Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás všechny. Mám lupénku a rád bych letos vyzkoušel nějakou mast. Na internetu jsem přečetl kde co, našel spoustu receptů jak dělat masti, ale nikde jsem se moc nedočetl jaké je nejlepší konopí pro výrobu. Dočetl jsem se že je vhodné mít vysoký obsah CBD, ale taky, že CBD funguje dobře jen v kombinaci s THC. SATIVA/INDIKA na to asi moc vliv nemá ne? Mohl by mi někdo pls poradit jaký typ konopí je pro mast nej?
Díky
Zdravím, pokud bych si chtěl vyrobit mast ale pozmenil bych výrobu a to tak, že bych přidal do masti přímo extrakt z konopi, tak v jakém procentu by jste doporucili aby to nebylo extra silný... Cca třeba bude 100g masti a do toho vkapat třeba 10ml extraktu? Málo či moc? Děkuji
Kdo je ochotný nabídnout mast? Udělali se mi na nohou bercáky a na kožním v nemocnici mi na to dávají jakési sračky, které vůbec nezabírají. Díky moc za nabídku na kontakt Fakus333ovi@seznam.cz
Původní příspěvek od kcb Me ale mast z bambuckeho masla pripadala hodne ridka, hlavne pri pokojove teplote, tak jsem konzistenci poresil pridanim vceliho vosku.
Muzu se zeptat v jakym pomeru? Nekde na webu jsem nasel "..do bambuckého másla přidáním 1% včelího vosku zvýšíte bod tání až o 10 stupňů..".
Tady nekdo pise ze se kazi, nekde se pise ze v pohode vydrzi 3 roky. Jakou mate zkusenost vy s trvanlivosti bambuckeho masla?
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
ked to uz mas hotovo z bambuckeho masla , vycistene a pripravene na prelivanie, tak to nechaj den odstat a uvidis jako to je huste/riedke.
Neprislo mi to nijak riedke ani pri 22c teplote.
Mozno zalezi aj jaky zdroj toho masla je...
Skusal som aj kakaove maslo a vceli vosk par granuliek ale pri 50c sa skoro vobec netopia. Ak chces zachovat aj ucinky bio masla nemal by si myslim prekrocit 45-50c