Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PH udrzuji 5.6-6.0 EC 1.5 az 1.6 zitra vymena roztoku kdy krome MR2 a CallGreenu od Metropu budu pridavat jeste Bloombastic. Roztok menim kompletne +- co 14 dnu. Jak jsem psal, chlastaji ted docela dost, cca kybl a pul denne kazdy system.
Původní příspěvek od Astronautr chapu to teda dobre za takovejmhle hovadum staci v druhy pulce kvetu(v hydru) 1,6?? nebo budes este zvysovat?? kybl a pul to je jako 15 litru?
Je to modelem, mám raději spíše sativy, ale tento model je první, který chce v hydru jen 1,6 , jinak 3/4 sativy běžně EC 2-2,4 chtějí.
Původní příspěvek od kcb PH udrzuji 5.6-6.0 EC 1.5 az 1.6 zitra vymena roztoku kdy krome MR1 a CallGreenu od Metropu budu pridavat jeste Bloombastic. Roztok menim kompletne +- co 14 dnu. Jak jsem psal, chlastaji ted docela dost, cca kybl a pul denne kazdy system.
Jasne ze MR2, dik ani jsem to nezaregistroval )
Sit je v tomhle pripade nesmysl, kytkama se da pohnout jedine kdyz je cele pootocim a mirne odklonim topy, to je tak jedine co realne muzu. Se siti by to bylo cele fixovane a otocil bych prd. Vzhledem k velikosti se k zadnim kytkam prakticky nedostanu ( takze odlkonovat mohu jenom k sobe a castecne do stran.
Hele ty snad nectes, kytky maji +-150 cm, topy 50-70 cm, nepotrebuji/nechci je fixovat, muzes mi/nám prosim tedy po lopate vysvetlit vyhody aplikace site v tomhle pripade, vzhledem k faktu, ze o prispevek vyse pisu, ze jsem s nekteryma musel pootocit, abych je dostal z dosahu vybojky, kdyz uz jsou na jeji urovni, potazmo stropu?
jj, sice podstatne pomaleji, ale taha, vlastne za poslednich 12 dnu daly tech avizovanych poslednich 30 cm, ktere zbyvaly v 28 dni kvetu, asi tak ))
Dneska je prvni den, kdy jsem doleval cistou vodu na snizeni EC, ktere vyskocilo na 1.8 potazmo 1.7, v obou systemech snizeno na obvyklych 1.6 a v druhem 1.5
Takze myslim, ze kdyz prestavaji žrát, tak by se mohly zastavit a jenom kynout.
Apropo v boxu pri sviceni 24, vybojky jsou proklate blizko (nekde i jen 10 cm) a odsrala to pouze pulka jedne kyti na leve strane. A to jeste prosvicenim, ne horkem. Tu jsem nepostoval abych nemusel odpovidat na vsetecne dotazy typu proc a tak ))
Původní příspěvek od Dr_paradox69 kuurva doprdele...:-D,este furt se to taha?
To už není tahání, to se prodlužují palice, to máš u každého modelu na květu :-) KCB nevěřil, že v hyru má přepnout za 5 dní :-D , už si to bude asi pamatovat. :-D