Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejhorší zážitek každopádně byl když jsem jednou zhulil brčko asi 2g s 3 dalšími lidmi a udělalo se mi tak blbě že jsem se nemohl hýbat. Motala se mi neskutečně hlava a bušilo mi srdce jak o závod třeba 3 hodiny.
Jinak moc značkových modelů jsem neměl, ale zatím co jsem měl se mi nejvíc líbil ERSB - je to skvělý na filozofování a vůbec není únavný. Na druhém místě nejspíš AK47, kterej mi hezky voněl a zkuřoval do hrozný pohody bez toho aniž bych měl takovej ten gaučovej výtuh.
A jo občas se stane asi každému, že mu je po hulení blbě. Vyhnout se tomu nejlíp dá, když víš co hulíš=pěstuješ nebo máš modely od kámoše. Pokud máš nějaký noname z ulice je to horší, často hlavně chuťově a i se z toho člověku může udělat brutálně blbě.
Původní příspěvek od Vlach Omlouvám se že to tu zasírám,ale nebudou ty problémy spíše než v modelu,v tobě...jakože málo energie,málo najezený,unavený,špatný tlak apod.._?
ano urcite souhlasim, ale jsou modely po kterych opravdu problem nemam a potom modely po kterych mi byva vetsinou nedobre
nejvíce nepříjemný je když mně jakoby tlačí oči zevnitř.....Většinou se to děje když se člověk moc kotlí a maličko mu dým rozdráždí oči tak pak mám pocit že mi voko vylítne
Hlava's power gear ! Batman tohle vsechno jsou projevy ktery by u kvalitniho kuriva se meli vyskytovat po zakoureni a trvat co nejdyl a postupne bud zustavaj v dany oblasti nebo prechazej dal, pridam k tomu treba pocity rozlivani tepla na zadek hlavy, pulsace, tlak pri oboci co prechazi dozadu na hlavu a doprostred, ''vpadave'' oci, teplo v horni casti torsa, sireni z ramen na krk, teplo v obliceji tech vjemu je spousta...
btw. primo u bodu 1-3 to jsou spis stavy ktery se vyskytujou u lidi co teprv hulit zacali nebo nejsou tak ''otukany'' od silny travy, nekdy to muze byt i tlak.
Původní příspěvek od skewlers Hlava's power gear ! Batman tohle vsechno jsou projevy ktery by u kvalitniho kuriva se meli vyskytovat po zakoureni a trvat co nejdyl a postupne bud zustavaj v dany oblasti nebo prechazej dal, pridam k tomu treba pocity rozlivani tepla na zadek hlavy, pulsace, tlak pri oboci co prechazi dozadu na hlavu a doprostred, ''vpadave'' oci, teplo v horni casti torsa, sireni z ramen na krk, teplo v obliceji tech vjemu je spousta...
btw. primo u bodu 1-3 to jsou spis stavy ktery se vyskytujou u lidi co teprv hulit zacali nebo nejsou tak ''otukany'' od silny travy, nekdy to muze byt i tlak.
jj vse co jsi zminil je trefný Jako otukany pomerne jsem, ale ty veci od hlavy me kolikrat rozeberou na atomy
Zdar kourim uz kolem peti let a diky bohu za to, ale nic z toho, co jsi tu popisoval se mi nedeje... Maximalne kdyz jsem hodne zbuřtěnej, tak jsem zasekanej, nebo se schizuju kdyz jedu na kole a jezdi kolem me blizko auta, ale nic z toho co jsi tu psal (kromě bušeni srdce...), tak davej pozor, aby to nebylo v tobe a nekde to s tebou nesvihlo... Znam kluka, kterej ma problem s tlakem, a uz se po jointu 2x slozil... Pěstu zdar
Zdar!
Proč si z toho brka prostě nepotáhneš míň?
Dokrmit to můžeš vždycky, nacpat si třikrát plíce není ůplně nejlepší to se ani nedivim že máš pak takovýhle stavy.
Původní příspěvek od TřiPaštiky Zdar kourim uz kolem peti let a diky bohu za to, ale nic z toho, co jsi tu popisoval se mi nedeje... Maximalne kdyz jsem hodne zbuřtěnej, tak jsem zasekanej, nebo se schizuju kdyz jedu na kole a jezdi kolem me blizko auta, ale nic z toho co jsi tu psal (kromě bušeni srdce...), tak davej pozor, aby to nebylo v tobe a nekde to s tebou nesvihlo... Znam kluka, kterej ma problem s tlakem, a uz se po jointu 2x slozil... Pěstu zdar
nee tak v zivote se mi nestalo, ze by to semnou seklo, jen me to proste hoodne zhuluje
MIREX : To prave obcas praktikuju, to je pak v pohode
Naprosto mě kdysi sundal gramový joint AK 47... Absolutně jsem v záseku nechápal nic, bylo mi i fyzicky "ouzko" Jinak po Jackovi jsem měl naprosto neudržitelnou a nezkrotnou žravku
Někde tu bylo psáno, že při přepuku a těmhle nechtěným stavům docela dá odzvonit lžička medu.. ještě jsem neměl takovéhle stavy, ale snad to někomu pomůže ;o)