Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano pokud se to tak dá říci.Zářivky se používají více na růst a mají i skvělé výsledky při klonování(kořenění řezů v rw či jiném médiu) . Setup je poskládaný z věcí o které jsem zakopával nebo se na ně prášilo,už plánuji nové osvětlení na nové kolo,ale to se rozepíšu až tam
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Díky díky.Nu nevypadá to zle to v žádném případě jsem docela i překvapený jak se např: šhiva nafouknul a zhutnil se.Jen mě mrzí že jsem DD neměl chvíli na zakořenění
a růstu,je to sněhobílá trichomová parádička.
Jinak pane Kenway ty úsporky tam jsou schválně už jsem uváděl proč,ale určitě doporučím jiné zářivky co mají jiné spektrum.A pokud zářivky tak se dají krásně zkombinovat a výsledek může být někde úplně jinde.Prozatím dělají kamenné šišky jen skunci zbytek je vzdušnější je to jejich premiéra pod tak nízkým světelným tokem tak jsem sám zvědavý na výsledek. Díky za K a podporu to vždy potěší.
zdarec, pěkný pokus s tím spektrem! jen malá rada....příště pohlídej hnojení a nelij toho tolik..takto mladá rostlinka na to reaguje jinak než ty monstra na zahradě máš to hrozně přepálený... platí zásada míň je někdy víc ........ať se daří
Zdarec. Díky za postřeh. Jenže EC na coco nebylo vůbec vysoké spíš opačně,nejvyšší EC jsem dal tuším 1,6 a + - od 30dne jsou jen o vodě proto že mi došel Jungle a sám tomu nerozumím že stále si drží tu neskutečnou barvičku i po proplachu čistou vodou.
Dnes propláchnu a zjistím hodnoty výtoku,už druhou zálivku neřeším ph takže vstup je okolo 7,0
je to tím že jsou hrozně malé.....takže z jedné zálivky dostanou tolik živin že by na ně jely klidně defakto celý cyklus .....jednoduše dostávaly porce které nestíhaly žrát ....a evidentně ještě nedožraly
Zní to logicky že jsou přežrané a je to evidentní i to že pod tak slabým světlem jim bude trvat déle zpracovat ty hnoje,ale co mne zaráží je to že jsem je prolil (x)litry vody myslím že okolo 30dne květu a od té doby jsou jen na čisté vodě což je 10x zálivka takže o5t logicky by měly holky dávat najevo známky podvyživení a konce konců.