Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera a predvčerom sa u nás prehnala búrka tak som dnes vybehol pozrieť či prežili. Slečny mi robia len a len radosť. Teda až na jednu. &tá sa rozbehla a rastie ako zmyslov zbavená, tak som ju musel poohybať a ostané zastrihnúť.Som zvedavý koľko ešte vystrelia keď začnú kvitnúť. Tá najmenšia bola ohnutá a ležala na zemi tak om ju narovnal ale nezastrihol.
Dnes som si vyšiel na biku len tak pozrieť ako sa majú slečny. Mal som obrovské šťastie lebo po príchode som videl bledozelené rastliny a jedna už uvädala. Tak som som rýchlo otočil domov , zarobil krmenie a hneď naspäť. Každá dostala 5l kvalitnej stravy. Jednu som polamal a popriväzoval a ostatné pozastrihoval. Táto odroda má asi radšej zastrihovanie. Zastrihnuté sú pekne košaté. Tak som zvedavý ako sa ešte predvedú keď začnú kvitnúť. Ak to tento rok zdárne dotiahnem do konca a nikto to neukradne, tak ďalší rok využijem plný 80l potenciál vakov.
Kontrola po týždni. Slečnám začali dosť žltnúť ti velké listy. Ináč vypadajú v pohode. Krásnew tenké sativové listy, väčšie rozostupy medzi poschodiami. Nech už to začne kvitnúť :-)
Včera sa zase prehnala búrka tak som dnes tých utekal na kontrolu. Samozrejmes om priniesol kockam aj 10l maškrty. Vyzerá to tak že za chvíľu začneme kvitnúť.
Dnes som bol ešte pohnojiť pred dovolenkou. Táto odroda je dosť pažravá. Hnojím ich v každej zálievke 6-7ml/l a vyzerá to že by chceli ešte viac. Tri slečny už kvitnú. Pridal som im už aj hnojivo na kvet.
Kontrola políčka po dovolenke. Stavba prvej a tretej rastliny z ľava mi viac pripomína indicu. Rozostupy medzi poschodiami sú menšie šišky kompaktnejšie. Druhá a štvrtá má stavbu sativy. Rozostupy sú väčšie a kvitne aj pomalšie.
Zdravím z upršaného Slovenska. Vyzerá to že zber sa asi posunie. Slnko nikde len stále dážď. Predpokladám že dve indicové slečny slečny pojdu najskôr za tri týždne dole. Tie sativové počítam niekedy ku koncu októbra ak nepríde slnečná jeseň.
Dnes som bol pozrieť políčko po tých dažďoch a skontrolovať či sa neobjavila pleseň. Foto dodám večer. Väčšie obavy ako z plesne mám z čoriek. A čo čert nechcel ani 5m od mňa som našiel cudzí flek. Na milión percent on vie o mojom. Mám mu napísať nejaký odkaz že viem jeho fleku a že sa nemusí báť že mu ho vyberiem a nech on nevycoruje mne alebo mám tíško trpieť do zberu. Stalo sa to už niekomu z vás? Prosím poraďte.
No,pokud máš v hloubi duše ideu,že lidé jsou v podstatě dobří,tak by stálo za to, se pokusit s tím člověkem skamarádit. Bylo by vás na postarání se o kytky víc. A jak píšeš,že ten druhej o tvým fleku ví, tak co. Třeba by se pak vytvořila dobrá spolupráce a buď on a nebo ty se můžete něčemu od sebe přiučit. A kdyby ne,tak aspoň společně zabáňat. Já než abych se mučil nejistotou co bude, tak bych se o to pokusil.
jojo, nechal by som mu tam nejaky pekne sformulovany odkaz, snad diplomacia zabere (ak to neni nejaky kokot) mozes sa s nim dohodnut aj na pivo, spojite sily