Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
SSL certifikat dnes expiroval, za coz se omlouvam. Nez nainstalujeme novy, prosim ignorujte chybove hlaseni.
Spojeni je sifrovane i presto, ze vam bude prohlizec tvrdit opak...!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Nechci prudit, ale je mozne uz SSL konecne koupit a implementovat? Pri tech vsech poplatcich, ktere zde jsou, to najisto nemuze byt zase az tak velky problem, ne? :]
Diky.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Opatrnost není na místě, určitě Víš jak dopadli ´´kolegové´´ z Opavy, takový moderátor tady nemá co dělat Pokud nechápeš, tak rád vysvětlím Jen díky lidem jako jsi Ty, to tady vvpadá jak vypadá....
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
No jak se to vezme, myslim, že bys mohl udělat featuru pro redirect na https verzi webu, defaulně se to totiž nepřesměruje na https (čistě při zadání grower.cz), ale běží to pak nešifrovaně... i po přihlášení ofc... tam bys mohl vložit ten redirect, ale nechci ti do toho kecat
Jinak samozřejme při zadání url s https je certifikát funkční.
Pro velke paranoiky konecne RYCHLE anonymni surfovani a uplne zdarma !
Jako spravny paranoik jsem dlouho vyuzival pro grower rusky VPN , byl rychly a proste skvely , jenze pred nedavnem bohuzel zanikl.
Tak me nezbyvalo nez si stahnout TOR na techto strankach...
Ale jake bylo me nemile prekapeni kdyz me na Groweru pokazde hlasil ze pripojeni neni bezpecne a ze neumoznuje tato stranka sifrovani ( i kdyz Carlos sifrovani zajistil )
Stale mi to hlasilo tuto vetu...stránka, kterou právě prohlížíte, nemá zabezpečené připojení.
Tak jsem na netu zacal hledat informace jak tento problem vyresit , coz znamena moci vyuzivat TOR ktery meni IP adresy a je tu zcela zdrama a tez si zaroven s TORem uzivat anonymniho luxusu sifrovani kterou Carlos zajistil pro nas growery pro vetsi bezpecnost.
Byly to tvrdy 3 dni hledani v anglictine i v cestine, nakonec po 3 dnech jsem nasel tento clanek....
kde jsem se poprve dozvedel ze TOR nemusi byt primo spojen pouze z FIREFOXEM, coz pro me byla uplna novinka.
Zde uz muzete postupovat dal a stahnout si TOR Button do Google Chromu.
Moc pocitacum nerozumim , nejsem ajtak tak spoleham jen na tenhle clanek z Zive.cz , doufam ze ted skutecne surfuji anonymne a nepisu tu nejaky bludy , kazdopadne na webech ktere zjsituji vasi IP me neidentifikovaly ani jednou (zkousel jsem jich alespon 10 ) a pri tom pred adresou Groweru je jako bonus konecne HTTPS tak snad je vse ok !
Tak doufam ze me za chvili nekdo nezaklepe na dvere....
Dobry je si tez stahnout do Google Cgromu tohle...
EDIT: Pokud tomu nekdo opravdu rozumi at to prosim jeste pro jistotu proveri a napise sem vysledek , treba si to opravdu jen myslim ze surfuji anonyme, ted jsem prisel na to ze tam je na tom Buttonu napsano ...
Connected to 127.0.0.1:9050 a kdyz jsem tuto adresu chtel najit tak sem nasel tyto informace ....
Původní příspěvek od carlos JJ o tom jsem premyslel.. Uvidim co se da delat..
Presmeruj http verziu prostredníctvom httaccses súboru v robote tvojho hodtingu- tým pádom to automaticky presmeruje na https verziu aj keď zadáš ako URL grower.cz
Inak celkom fajn VPN s ktorým mám fajn skúsenosť je TunnelBear - 500mb na surfovanie mesačne zadarmo, ale ani platený účet nie je drahý, počas akciových dní stojí tak 40€ na rok