Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky jsem je letos zkusil. Na pul jsme koupili somango a white jacka a jako bonus samonakvejtaci ak47. Naklíčilo mi všechno, 2ze3 ak jsem sklidil s celkem dobrým výnosem a hlavně dobrou chutí. Jednu mi sejmul nějaký plž. A zbytek se zatím sluní a roste...
Ještě k těm ak, sklizel jsem je s měsíčním odstupem, jedna byla nějaká opožděná. Klíčili na stejno, ale kvetli už každá v jinou dobu
don juan- já bych se nebál, to ještě stihne taky moje AK47xNorthern Lights (řízek z lampy) je sice krásně rozvětvenej, ale pálky má tak do 3 centimetrů, oproti White Russian je to úplně něco jinýho
Máte zkušenost s jejich automatama, pořídil jsem si po přečtení zdejších referencí 6 semen Ak 47 a ještě bych pořídil jedny semena ale nevím které by byli lepší, nejvíc se mi zamlouvá Mazar a Blue auto má s nima někdo zkušenost?
jel sem od nich loni autoflowery a muzu rict ze za ty prachy super, sice sem nemel nejak velke vynosy, ale to prisuzuju malym kvetinacum a pozdnimu presazeni ale palky orosene, tvrde a ucinek taky super..
Původní příspěvek od Ramiš Máte zkušenost s jejich automatama, pořídil jsem si po přečtení zdejších referencí 6 semen Ak 47 a ještě bych pořídil jedny semena ale nevím které by byli lepší, nejvíc se mi zamlouvá Mazar a Blue auto má s nima někdo zkušenost?
Tak předně to není Mazar ,ale Mazaro.Jinak to není špatný,ale AK-47 je fakt mazec,za tu cenu.
Od 5semen sem už udělal somango, teď momentálně jedu chocolope a potom mám v záloze na další sklizeň OG Kush...
somango bylo vynikající : zkuřovalo víc než dost, chuť byla dobrá, na pohled nádherné pryskyřicí poseté palice, které i na omak byly dosti tvrdé... jinak co se tyče výnosu, tak to byl takovej průměr...cca 30g na kytku, což není tak zlé, když vezmu, že to jelo přes léto a teplota přez svit nešla pod 30°C(30-35°C)... čidlo sem teda měl skoro pod lampou, takže u vrcholků kytek tak vysoká teplota nebyla ani náhodou...
jinak teď chocolope se tvaří zatím o něco lépe než to předešlé somango.... zbývá cca 3-4 týdny do konce květu, tak sem zvědav, co z toho bude :-)
Čau takže jen informativně dnes mi došlo balení 6 ks. AK-47 AUTOFLOWER semena jsou pěkná zralá po konzultaci s uživatelem marty55 "dík za info chlape"si myslím že to zas tak špatny nebude a hlavně za ty peníze. Tady přikládám foto semen fakt nevypadaj nejhuř kupoval sem drážš a došlo mě horší balení viz.např. !!!!! Greenhouse seeds Jack Herer!!!!! Pruběžně budu dávat report jak to roste a finální smoke report