Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dávám foto:dvojče Budhy krypl : je od začátku divnej nejdřív semínko bylo velké , klíčku se vůbec nechtělo a kroutil se od začátku . je to nějaké dvojče či co vše krom hlavního stonku má dvakrát a ze stonku leze 7 stonku vypadá to jak fim ale ten jsem na něm opravdu nedělal mám ji pěstovat co zteho bude ???,
Původní příspěvek od blafuzo nebo zteho udělám Matku ,,, vše bude dvakrát ,dobrej základ myslím že by to mohlo mít budoucnost co vy na to ?,,???
Este raz a pomaly ... je to automat a ten zacne o chvilku kvitnut, to znamena ze z nej nepojde urobit rezne a pokial ano tak proste vykvete aj v rw
Vsak uvidis,cas ti dá odpovede na vsetky tvoje otazky :P
dnes 22dnů od semene .........1 .mutant syrup ,2.pohled do skřínky.3. že by :????4. strojovna to černé co tam vysí je škatula od světla ze šlepru / z lanovky .....
celou skřínku sem postavil s tímdle na noze a na počítačové židli s kolečky ,vše objednané přes net kvůli fixátoru ,občas sem musel vzít batoh a párkrát kámoše co mi vynesl větší balíčky )tak to berte jako pokus invalidy )jinač HONDA CBR600RR VE 150/hod sem zakopl na motorce )))a žiju a pohuluju )))