Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ween já bych souhlasil a uvítal založit... je tu i hodnocení MODů, udělal bych to podobně.. anketa + hodnocení jednotlivých matkařů od místních členů..
Nevidím důvod proč až tak zbytečně upozorňovat na lidi, kteří se tomu věnují. Je tu white/black list, navíc kdysi tu měl např kozzy thread, kam dávali hodnocení pěstitelé, kteří jeli z jeho klonů a zcela upřímně, úplně bezpředmětné, neboť to všechno byly pouze subjektivní dojmy a velmi často od lidi, jenž viděli řízek poprvé, nebo byli v kontaktu pouze s ním.
Dále lidé, kteří se tomu věnují - ve smyslu selekcí, času a tak - a něco o tom ví, jsou beztak profláklí, i když někteří méně, neboť jejich geny se moc neprezentují.
Stejně je nejdůležitější jak vypadá výsledek, a to si zájemce může u těch profláklejších vcelku pohodlně ověřit
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
JO jedťe do vidně kupte si ty klony s femin XyX nebyl matkař jen překupník takovej detail , to deklis http://montyburns1.rajce.idnes.cz/Dekllis_Monthy_Burns/ to byl střelec , má prvni misto v černy listině , což mi připonína že je tady zase jako MrM http://grower.cz/forum/member.php?s...fo&userid=31496 , takže ted dostal BAN , a je to , lépe to nepůjde záleži jen na kupci a prodejci , nejakej dalši trýd na groweru ti proti blbosti nikdy nepomůže , jo to je můj nazor , čau Hlava
mooc
on to jako vyndával z toho rw když to začínalo házet kořínky ? jo to je vidět jak se krásně ujmuly
Jedna věc sou matkaři a druhá věc lidi co řízky berou, kdyz za 14 nadava ze mu kvetou nebo ze se mu delaj semínka, a pak z nej vyleze ze na ne jinak sviti nebo ze tam prida par seminek z kterých ma samce a ti mu ofouknou celou skřín, proste demence. Bo si hodí v týhle době řízky za okno,omg tak kdyz nevim nepestuju a ne ze nadavám na matkaře, samozřejmě mluvim o pěkně zakořeněných řízcích, navíc kvalitní matkař řízky bez kořenů neprodá, pač je to ukkazka jeho prace a kvality (lidi budou chtit i priste) , řízek bez kořenů bych nikdy nevypustil. Takže pokud dostanete řízky od někoho bez kořenů určitě to není kvalitní matkař a další bychani nezkoušel. Ale ne vždy je chyba v matkařovi!!!
Mně přijde nejzajímavější, jak to zde již bylo zmíněno, tak, jak to praktikoval kozzy. Thread, kde členové dávají fotky výpěstků z jeho řízků
to Aza: tak já z každé várky beru vzorek, který si dokvetu, abych měl kontrolu. Pak se nemůže stát, že se někdo bude snažit Tě ojebat.
Matkař, ten své geny zná