Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
jestli mas 250w starter a 400w tlumivku a na konci mas 400w vybojku tak ti to nastartuje, bude svitit ale stane se po par sepnuti ze se ti proste spali starter.
u starteru dakof trz 12 to poznas tak, ze ten silikon kde je cokolada na uchyceni dratu je bud povysunutej o par mm ven a nebo zlutohnedej...
tuto sestavu nedoporucuju, zaprve nevis kdy nastartujes a jestli vubec, a za druhe pouzivej vzdy vykonove sobe stejny komponenty (400w starter, 400w tlumivka, 400w vybojka atp.)
Technicka :-D
Je nutny uchycovat zemnící zlutozelenej kabel od vybojky mezi stinidlem a predradnikem GIB presne k te strane kde je uchycen i první zemnici kabel od sitove snury, ktera vede z predradniku?
Napadlo me to uchytit na druhou pravou stranu, kde je taky ve stejne soumernosti otvor, prijde mi to lepsi z duvodu ze nebude takovej tlak na sroub z jedny strany a nebude hrozit ze to vypadne a je to bliz k zapojení kabelu, takze neni nutny tahat zemnici kabel od snury pres celou šířku predradniku k levy strane...
proste jen mi prijde logictejší uzemit sitovou snuru na levou stranu blize k zapojení a zemnici kabl od stindla propojit s pravou stranou predradniku, jsou tam na to 2 diry z kazdy strany boku....
Ptam se na to,pac tady typek space.pussy
psal vse zemeni do jednoho slotu....
Ochranný vodič připoj ke kontaktu označeném PE (máš tam již zapojen zeleno-žlutý z přívodního kabelu -- dej to do stejného slotu).
je to jedno kam na předřadníku připojíš zelžlutý vodič, předředník je z kovu, takže je to prostě na stejným potenciálu,
jinak můžeš mít dvě oka se zelžlutým drátem pod jedním šroubem, ničemu to nevadí
Vypadá to tedy docela sebevražedně. Dohlédni na to, aby hnědý byl ve svorce od prostředního jazýčku v objímce, modrý na svorce od kontaktu na závit objímky, či kontakt z boku no a ten zelenožlutý chyť třeba pod jednu z těch matek od objímky. A trochu víc to odholené zastrč dovnitř svorky ať se Ti ten hnědej náhodou nedotkne toho plechovýho držáku. To by kopalo buď Tebe bez zelenožlutýho a nebo jistič s připojeným zelenožlutým.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od bezdechu Vypadá to tedy docela sebevražedně. Dohlédni na to, aby hnědý byl ve svorce od prostředního jazýčku v objímce, modrý na svorce od kontaktu na závit objímky, či kontakt z boku no a ten zelenožlutý chyť třeba pod jednu z těch matek od objímky. A trochu víc to odholené zastrč dovnitř svorky ať se Ti ten hnědej náhodou nedotkne toho plechovýho držáku. To by kopalo buď Tebe bez zelenožlutýho a nebo jistič s připojeným zelenožlutým.
A já sem si říkal k čemu tak může být ten žlutozelenej......
a nemůže se stát že by mě to koplo, když to bude na tom šroubku od plechu kde jsou ty šroubky od objímky???
abych nedostal pecku, když šáhnu na stinidlo nebo řetězy!!!
a díky tobě jsem zjistil že mám blbě daný dráty do objímky, přesně na opak...
Původní příspěvek od jarinek69 to se obcas stava, ale stejne pokud tomu nehovis (podle toho co ctu), nekomu rekni abys nedopadl jak sedlaci u chlumce, eletrika neni zadna sranda