Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zejtra jdu nakoupit kompenzátory průtoku, protože sem zjistil, že každá kytka dostává jinou dávku zálivky takže bude zase spoustu práce s předěláváním, a možná při tý příležitosti koupim i ty užší kapiláry. Moc se mi do nich nechce kvůli ucpávání. Regulační ventil už je namontovanej. Zejtra pošlu fotky.
EDIT 16.4. : dnes jsem koupil tenké kapiláry a sestrojil novej drip, ještě není nainstalovanej-schne lepidlo. Kompenzátory sem koupit nemohl, protože každej má hladinu tlaku kdy pustí vodu 0,5 atmosféry, a to je moc na moje slabý čerpadýlko... tak snad to ty kapiláry vyrovnaj.
Mám jednu otázku, přepnul jsem na květ a na hnojivách GHE je udaný, že se má první týden po přepnutí dávat 1,5ml Grow složky, 1,0ml mikro složky a 0,5ml Bloom složky. Jenomže se trochu bojím, aby kytky kvůli velkýmu množství dusíku neměli problém přejít do květu. Co si o tom myslíte? Díky. I.
zdarec,,,normal to tam buchni,,tak treba na 5 dnu po prepnuti,pak to proplachni cistou vodou a pak prejdi na jiny davkovani,,,,oni jak prepnes,zacnou rychle rust,jeste tak zhruba 10 dnu...naberou dvojnasobnou velikost,a vedsi,vis jak,,a nato ten dusik ,,kvet az pak......at roste..
3. den od přepnutí na 12/12. Zatím tam mám 125W úsporku red, ale chystám se na 150W, nebo 250W sodík. U tý 200 padiny se bojim, abych to uchladil, mám to pod střechou a když je teplo, jako třeba dneska, tak je v místnosti asi 23°C, ve skříni tak 25. Ale zase, větší wattáž=víc světla=větší paldy. Má někdo podobnou zkušenost s takovou teplotou kolem boxu? Jinak kytky sem pomocí provázků roztahal víc po boxu, snad to zaplněj...
Jedno patro u pár kytek vyrostlo jen se třema listama, a trochu zfialověly stonky a řapíky, tak sem jim naložil vyšší koncentraci hnojiva, a zase se pěkně rozjely. Příště si na to musim dát víc pozor, chybama se člověk učí Možná to je taky tim, že sem do zálivky přidal ATACLEAN, ale v koncentraci 1ml/l, což je udaný na lahvičce od výrobce... Trochu mě překvapilo, že se zvedlo EC asi o 0,5, ale neřešil sem to. Dneska sem si projížděl Growshopy, a byl sem trochu v šoku, když sem zjistil, že se má dávkovat jen 0,1ml/l Tak snad se mi nerozpustěj i kapiláry.
Můžu, je to pokoj se střešnim oknem, jenomže jak chladim tu výbojku, tak se postupně ten vzduch v mmístnosti otepluje čim dál víc, takže jí pak už vlastně chladim teplym vzduchem... Ale asi do ní stejně půjdu
9.den 12/12- trošku nám to zjunglovatělo, stříhám čepele větších listů, takže světlo dopadá i na nižší výhonky. Další novinkou je 250W sodík, kterej to tam praží už asi 5 dní. Kytky jsou zatim pěkný a zdravý, akorát paliček ani náznak, sem tam nějakej ten chlup, ale žádná sláva. No budu trpělivě doufat, že si uvědomej 12/12 a rozjedou to.
Ještě mě zajímá, jestli kytkám nějak ublíží, když jim předělám rytmus zapnutí světla v 9:00 a vypnutí v 21:00. Doteď to měli 6:00-18:00 ale to se mi moc nehodí, protože to odpoledne nestíhám kontrolovat. Takže bude to na ně mít nějakej velkej vliv? Nebo to je jedno? Díky
Aktualizace k 14. dnu na 12/12 -vykoukly první chlupy.
EC:1,7
pH: 6
Teplota u vrcholku do 30°C
Už z toho mám malej prales, takže stříhám a řežu co se dá. Snad to nepřeroste.