Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taktiez by som sa rad pridal do diskusie, za platenu registraciu urcite som, ako povedal kazdy pred mnou, rozdeli to kytky od plevel. Pri pocitani sumy na beznu pestovatelsku zostavu (svetlo ventilacia hnojivo energie) sa mi zda suma 89sk az smiesna. Vyse roka som pravidelne navstevoval grower ako host a som si isty ze podobne vedomosti by som nenacerpal nikde inde..
MOzno na zahranicnom serveri ale zas kto sa bude paprat s tolkym prekladanim, ked mam obcas problem pochopit CR vyraz
Ale budis, za kvalitu sa plati.
btw. za reg. som platil az dvakrat, ale lutovat ci stazovat sa ma ani nenapadlo
myslim, ze grower nepotrebuje rast navonok (primat clenov a dokonca za free) ale skor rast vnutorne , upevnit svoje jadro, aby nemusela byt ziadna Cierna Listina v bazare, a tym sa aj ulahcilo obchodovanie v bazare jednotlivi a stali obchodnici ci predavajuci sa budu poznat a istym znakom dovery bude aj ta platena registracia.
peace
Ano, určitě bych ji vrátil. Co je 80 Kč? Před několika lety jsem je zaplatil, jednorázově a myslím že to byla dobrá investice.
Množství informací které grower schromažďuje je totiž obrovské a pokud se tu člověk zaregistruje a přijde do nějaké internetové komunity, měl by snad - pokud v ní opravdu chce být - zaplatit alespon tento směšný poplatek, který se může využít na hosting, zlepšení konektivity apod..
A co treba udelat neco takovyhleho ... kazdej kdo by se nove registroval by dostal nejakej novackovskej status a mohl by prispivat jenom do threadu "uvod do groweru". Tam by se predstavil, rekl co od groweru ocekava, co mu muze naopak nabidnou. Kvalitni prispevky by se akceptovali a jejich autori by mohli byt MODy upgradeovani na normalni cleny. Debilita v prispevku - smula.
Původní příspěvek od KaB A co treba udelat neco takovyhleho ... kazdej kdo by se nove registroval by dostal nejakej novackovskej status a mohl by prispivat jenom do threadu "uvod do groweru". Tam by se predstavil, rekl co od groweru ocekava, co mu muze naopak nabidnou. Kvalitni prispevky by se akceptovali a jejich autori by mohli byt MODy upgradeovani na normalni cleny. Debilita v prispevku - smula.
Myslis ze by MODi meli cas cist vsechny ty blaboly a posleze je roztridit ? ...
Jsem pro placenou registraci ,pitomych par kacek za to stoji a kdo na ne nema tak stejne muze cist zadara a ucit se ... takze je to vlastne jedno , zbytecne resit ...
Zdravím všechny,
já jsem na groweru zaregistrován krátce (také free of charge), ale klidně bych to zaplatil. Stránky groweru jsou mi pomocníkem spoustu let a musím říct, že velmi užitečným. Grower mi pomáhal i když jsem ho navštěvoval jako host. Vše potřebné jsem si našel i bez ptaní.
Příjde mi, že je to teď akorát MNOHEM JEDNODUŠŠÍ pro podvodníky a neférový kšeftaře (viz zahr. bazar), kteří někoho ojebou, pak si vytvoří další nick a ojebávají vesele dál!!!
doteraz som ti len tak cital clanky a naberal info...teraz uz mozem aj prispievat...spravil som si vlastnu temu a pritom hned vedla bola podobna/modi ju spojili/...pital som sa na blbosti ale tie odpovede tu uz niekolko krat zodpovedane boli...samozrejme ze k- ...ale tak som tu novy/i ked predtym som si to cital ked to nebolo zadara/a clovek sa uci...teraz sa nejdem dlhsiu dobu nic pitat a budem viac hladat...keby som nebol regnuty tak by som bol nuteny hladat a takto som si povedal ze preco sa nespitam...proste uz viem ze som tu spravil par blbosti a zamyslel som sa nad tym...a na otazku ze ci chcem s5 platenu registraciu by som odpovedal ANO...podla mna sa to roznesie ze je to tu zadara a male deti sem budu chodit len aby sa pochvalili kamaratom...podla mna tych 90kc ci kolko to bolo je malo...teraz na leto sa chystam na svoj druhy out a a nebolo by mi luto zaplatit aj viac...urcite by som sa dakedy v Máji prihlasil...takze odteraz viac hladania a menej kecania a ospravedlnujem sa za to ze som sa hned nestotoznil s komunitou growera ale dufam ze sa to v blizkej buducnosti napravy...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Doufám, že si nemyslíte, když tady každý řekne co si o tom myslí, že se něco změní. Chtělo by to spíše vytvořit rozumný návrh, a ten poté předložit "vedení" fora.
no, hlavně se jedná o offtopicy, můj návrh zní, ať má každý člen, který vytvoří svůj topic např. v indoor galerii, možnost ze svého threadu vymazat libovolné cizí příspěvky
opravdu nejsem IT odborník a nevím, jestli je to technicky možné, ale pokud by to šlo, ušetřilo by se spoustu práce modům
např. někdo si piluje poctivě svůj thread, aby ho měl hezkej a urovnanej a teď mu to sice někdo pochválí, nebo zkritizuje, ale už tam má nechtěnou mezeru, pochvaly se dají dát perfektně přes karmu a je to i rychlejší a záleží na každém členovi kolik a jakou kritiku snese
toť vše, nic lepšího už mě nenapadlo :-)
aplikovalo by se to asi jen v galeriích, ale podle mě je tady dost inteligentních lidí, kteří nezakládají témata jen tak pro nic, kromě kanálu teda a dokázali by to občas promazat :-) v jiných sekcích např. technika
Som tu novy a predsa by som prijal platenu registraciu.... do 100 CZ/SK (po novom pre nas zo SR v €) Predsa ide o kvalitu, a plati pravidlo ze kvalita = cena.
mne se tu moc libi
btw, kdyz sem cetl thread kde se nejaky picus ptal furt dokola jestli tohle je ta lampa co potrebuje, 200x mu bylo odpovezeno ze ano, a on se po 201. zepta: Jo? fakt je to ona? tak sem fakt nechapal... takze ano, jestli platba zamezi vnikani takovych picusku na jinak sqele forum, tak chcu platit...