Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PLANT_MANAGER
Zdarec a pěstu zdar.Jestli to není překlep a měl si 2,4 EC,v 7a 8 dnu květu tak,se nedivím,že se to kytkám nelíbí!Srazil bych EC na nejnižší hodnoty,tzv použít vodu z reversní osmozy,nebo destilku jejich EC je okolo 0,02 a doufal bych,že to přežijou.Za 2-3 dny by se měla změna projevit,pokud to kořeny přežijou a neuhnijou.Když to přežijou upravil bych EC dle tabulky na obnovu růstu od GH.Ještě jedna věc ,jak je na tom teplota roztoku?Držim palec
2Cb: to je rušení od lampy .
Už sem to naředil je tam 1,32.
Destilku bych musel koupit , zkusil bych normál vodu z kohoutku má (0,45) ale nevim estly tam mám dát peroxid nebo enzymy nebo jen čištou vodu s upravenym Ph ??? Poraďte .
Teplotu zejtra změřim , snad to bude v poho jinak budu muset sypat led.
Zdaravim panove,Co2 tablety zatim nic moc uspechu nesklizi,co?.Ja budu mit asi stejny problem,ale ne asi az v takove mire.Co2 pridavam take,ale rozdelil jsem tabletku na 1/8,protoze mam v bublaku 30l a ta jedna tabletka je delana na 250l.Korinky jsem mel nahnedle uz prosicku pred tim nez jsem zacal davat CO2 kvuli vysokemuEC.Ph ami Ec se mne,ale moc nehejbou.Ja mam asi jinej problem,co?
Nevim eště sem to nevážil, neni to pořádně suchý. Sice to je už skoro měsíc seknutý ale nechci to sušit u zdroje tepla, zraje to jak víno pěkne chlad tma a tak do 14 dnů by to mohlo bejt použitelný .
hmmm, fakt pěkný, zajimalo by mne jak asi dlouhy byli ty koreny, kamos to pestuje tak ze pod nima ma naky pletivo, do tohose koreny zapletou a nesahaj az dolu. tryska pak strika primo na pletivo plny korenu. jinak k+ sis zaslouzil určitě