Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale ja myslel, ze kdyz jsi tahal, musel jsi do ty hadice u kotle natahnout vzduch a vytlacit tak z ni vodu. no a to je ta voda, co jsem myslel ja.
jinak ti patri me velke FUJ!!! Takovyho matrose spalit, takovyho matrose shorelo nazmar, kdyz jste zrovna netahali (
Fuck joint-nikomu to nevnucuju,ale podle mě jsou jointy:
1.:škoda ganji z jointa pálené,poněvadž sou to 50%ztráty.
2.:ztráta času,papírku(nepovede-li se).
3.:Fajfka,bong,sklo maj svou "historii",můžu říct ,tak z týhle šlukny se mnou pálil ten a ten,byli sme tam a tam,a bylo to čupr.Zatímco jointa zmotnu, zhulim a zahodim,fajka je takovej kus "mě"...Řeklabych že se z toho dá dost poznat, kdo jakou má šlukovku, v jakym je stavu...-jestli z ní kouří ganju s tabákem(FŮŮŮŮŮŮŮŮJ)tak to a´t si dá radši toho mezi teen,kuwa,nevim jak to napsat,prostě mezi mladejma,ááá ztratila sem se v textu..,,,voblíbenýho jointa.Já momentálně potahuju babyčku z bonga,a myslim že je to celkam relax,ale musim běžet sázet...Nemam eště ani kytku,celkem zameškávam,...Neni už pozdě?To mě mužík asi zbije,až se dozví že nemam ani kytku...mno,každopádně nikomu ten svuj názor s jointem nevnucuju....
Taky hulime nejcasteji ze skla, ale vyrabime furt slukovky a ruzne takove pristroje a vzdycky to nakreslime do sesitu takze uz jich tam mame rovnych 70, je to neco jako encyklopedie šlukovek.Je to super protože když se zas všichni sejdeme tak mame i ktěm ztracenym šlukovkam vzpominky. navic tam jednou za čtvrt roku píšu jak často se hulilo co nejvic a tak.
No hodně zaleží v ktery časti republiky žijete.U nas na ostravsku se nejčastěji palí skla(přes skleněnky) ale například v čechach kolem prahy lidi smotavaj brka!!!Je to věc každýho člověkapřes co jim to víc vyhovuje ja nedam dopustit na skleňenku a dobrou vodní dymku!!!!
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Mno, ve vietnamu sme vdechoveli kouř přes hlaveň pušek, ale pak sme si spletli kvér s jinym, co měl náboj v komoře a kámoš zmáčnul omylem spoušť. To byl bordel, to mi věřte. Vod tý doby radši čilumy, nenadělá to tolik neplechy.chychychy.
Tak to ja sem si dneska vyrobil vecicku... Kamos by urcite rek, ze sem kozlik sikula
Ne ted vazne, odpoledne sem dostal chut na kour, ale nechtelo se mi kaslat kdyz byl furt teplej vzduch, tak sem zacal vymejslet jak to zhulit. Mel sem zrovna na stole rozdelanou zarovku, tak sem zacal brousit, ze si udelam slukovku.
No jezne zarovka mi praskla trosku vic, nez sem chtel tak sem zacal premejslet jak to napravit a prisel sem na to co je na obrazku. Zalepil sem vterinakem diru na zarovce vickem od flasky, do kteryho sem provrtal dirku. Do ty sem vrazil brcko (plastovy) a utesnil. To brcko sem pak posunul az ke dnu zarovky a nakonec naplnil vodou (na fotce je este prazdna). Funguje to regulerne jako mala vodarna. Nekdo si na brcko muze pridelat kotel, a mit to jako faju, ale ja mam radsi kdyz si dam do toho brcka jeste jedno ubaleny brcko
Takze tahla varianta muze uspokojit vsechny: fajfkare, sklenenkare, kuraky vodnich dymek i speku. Je to proste All-In-One a udelal sem si to sam. Odpoledne sem z toho jednou zahulil a uplne me to ohromilo. Kour krasne chlazenej a kdyz sem potom videl kolik bordelu zustalo ve vode, v zarovce i v tom brcku tak se mi skoro udelalo blbe pri predstave, ze tohle mi normalne leze ze speku do plic. :puke:
Potom sem z toho mel takovou radost, ze sem to pred veceri nacpal este jednou