Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to chell: kdosi wod Vás Velkýho Urina z fízlovství obviňoval....to byl ještě hlavní prudič. Teď už je to jen neškodnej chudák honící si(se) za karmou a počtem příspěvků.
to Urin XXL : ale my Tebe ne!!!!
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
asi to sem moc nepatri,ale velice se bavim.verte mi.neni nic lepsiho.nez sednout a cist si ty vase hadecky.jelikoz jsem novy a mnoha veci neznaly clen,tak bych se rad na neco zeptal.ja vim, jsem si to mel najit,ale kdyz vy mi to stejne reknete:-)ne fakt.bavim se.stranky sou bezva.bez nich bych se nevyvaroval mnoha pitomych,ale zavaznych chybek pri pestovani.teeda ted k te otazce. co prosimvas znamena O.T?ty kody tady me dost znervoznujou.ale ucim se:-)jsem ynteligentni:-)
Jestli sem to pochopil dobře, tak chcete hledat duplicity a smáznout je?
Tak v tom případě se asi brzo stanu Colombem, hlava rodiny odsouhlasila mikrovlný připojení, takže si na grower tak 2-3 h denně najdu.
P.S. Uvažuju o tom, že se přejmenuju na Seek&Destroy
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
lazaruslong
no uz jen napsat tvuj nick mi zabralo...
ot znamena off topic to znamena ze je to zcela mimo a nepatricnr tam kde byt nrma proste ze se to tema zabyva necim uplne jinym.... no mozna co casem vysvetlim lip ted jsem uplne mimo takze asi dalsi ot