Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ted jsem si myslel,ze se tady diskutuje o tom,jak si vytvorit nezapomenutelnej originalni uces hrdiny z detstvi ale i dospelaku,fajn typka brandona walshe a ono se tu keca o takovychhle zajimavych vecech.
Kaaamo,brandon walsh nikdy nehuli,bacha,je to nekdo vohaknutej za brandona!Bude to nakej podezrelej typ.
No cimpa bych se jako podepsal?No copa jako???Copa copa copa???Copa?........Copa???Staci to?No copa?Asi jo.Nebo ne???Copa??No,mejte se radi,respektujte jine shluky atomu,maji take pravo na zivot v miliardy na miliardy miliardkrat vetsim prostoru a bejt stastny!Nebo ne?Copa copa copa???
Naposledy upravil mladypestitel 10-07-2005 v 03:29 AM
no jako jestli uz i brandon vaporizuje,tak nemam na vyber
No cimpa bych se jako podepsal?No copa jako???Copa copa copa???Copa?........Copa???Staci to?No copa?Asi jo.Nebo ne???Copa??No,mejte se radi,respektujte jine shluky atomu,maji take pravo na zivot v miliardy na miliardy miliardkrat vetsim prostoru a bejt stastny!Nebo ne?Copa copa copa???
Hele já to vyřeším
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Nevím
Vyhodte ho a je to
Já si něco vymyslím
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Je to vobložák chtěl jsem od něj řízky a poslal mi vepřový
A máte důvod.
Dejte mu za ten prasečí řízek normálně banán
ať se vyjádří sám: [křičím] Brandonéééé, pojď nám k tomu něco říct!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
pokus o poslání pm
brandon walsh has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
nemůže si s náma povídat, něco jako vězeň! MODi, přiznejte se, kdo ho drží!!!
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Nasrat na Steva, já chci mluvit s Brandonem! Akorát Drevo-Kocur dělá chytráka, že něco ví IMHO ví prd, jen machruje...