Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já taky odháním zvěřinu tak,že to kolem kytiček pochčím,a nemám problémy s tím že někdo dostane chuť na mé pracně pěstované THC.Jo a k tomu ostnatému drátu.Tak na to bych se vybod.Je přirozené že zvířata chodí po lese a hledají co by smlsli,a ostnáč by moh takový srnce pěkně ublížit,nehledě na to, že do lesa chodí i houbaři a podobně.Takový zajíc se ti stejně přes ostnáč dostane.Jo když sadíte v lese máte počítat s tím že je to zvířecí rajon a že oni jsou tam doma.Jsem pro chránit kytičky ale s rozumem.....
Zajděte si do kadeřnictví a zeptejte se , jestli vám nedaj do pytlíku ňáky vlasy... Že vás posílá táta nebo děda, že máte na půdě kuny a někdo vam poradil, že vlasy pomahaj...Tak budete mít vlasů na rozdávání :-)
Co se dá dělat proti myším a hrabošům?Teď se mi vedle kytky objevila díra-asi hraboš.Nechci tam sypat otrávený zrní a zase si nemyslím,že by se myš lekla vajglu nebo lidskýho vlasu.
Přípravek na ochranu rostlin AVERSOL.
Vyrábí TORA spol.s r.o. 76364 Spytihněv - Olšík, okres Zlín, telefon: 067/7943002
Prodává se roztok v 1kg balení za 65Kč.
Je rozpustný ve vodě, po zaschnutí již vodou ředitelný není.
K letní ochraně se používá ředění 2díly Aversolu k 1dílu vody. K nátěru sazenic se neředí.
Jedná se o žluto-šedý/hnědý kapalný repelent proti hlodavcům (funguje i na ostatní lesní zvěř). Působí celé vegetační období.
Jelikož je ale konopí rychle rostoucí rostlina doporučuju (teda aspoň já to tak budu dělat) nátěr párkrát za vegetační období obnovit.
Je to prostě kapalina, kterou natřete listy. A ona celé vegetační období vydává pro zvěř nepříjemný zápach, takže zvěř pak rostliny neokusuje!
A proč BUDVARE nátěr nedoporučuješ? Máš s ním nějaké špatné odobní zkušenosti? Nebo si jen teoreticky myslíš ....... Vždyť ty ani nevíš jaké látky to obsahuje tak jak můžeš říct že to škodí?
Nebudu přece natírat palice ale listy. A navíc budu natírat malé sazeničky, jak kytka vyroste intenzita nátěru klesne.
Já si myslím že je to rozhodně lepší varianta než ověšet kytku chomáčky vlasů, smradlavýma ponožkama a okolí ještě prochcat. Takovou kytku když někdo uvidí tak mu to musí být jasný i kdyby konopí v životě neviděl.
Tak jestli tim budes natirat maly rostlinky, tak jo ale neříkej, že to na nich bude držet pořád.A až povyrostou, tak se do nich zvířátka pustí tak jako tak.
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
To netvrdím já, ale výrobce. Po zaschnutí je nátěr již vodou neředitelný a vydrží na kytce celé vegetační období.
A ochrana je nutná především když jsou kytky malé. Protože za 1) vzrostlé kytce tolik neublíží okus jako malé sazeničce a za 2) jakmile se objeví květy zvěř již kytky neožírá.