Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem měl holandskej model davali sme špeka asi v 9 lidech a myslel sem že mě odvezou:-))) bylo to nařez hulení škoda že nevim co to bylo za modýlek:-/
Ja som bol najviac odpaleny ked som mal Kalašnikova.Mal som jedno 2 litrove bongo cez kýbel(výťah) a bol som mimo cely večer.všetko čo som dokazal bolo len ticho sedieť.Lebo som mal taku divnu namotávku že všetko čo poviem je totralna ale totalna blbosť.
Byla to White widow. Sem dal 3 mohutné čoudy a asi 2hod sem se klepal zimou (přitom sem seděl na lavičce kde svítilo slunko) a viděl sem žlutě. No prostě stav všech stavů. A ty svíjáky, jak já sem se smál.
Jednou mi kamoška ktera vubec nehuli dala nejakej vzorek prej dovezenej z holandu od jejiho byvalyho typka a to vam byl maras.Dali jsme si z kamošem každej dva prdy no.....a jako že takovej maras jsem ještě nezažil.Total dvě hodky rohlik a pak total unava a spanek dyl než obvykle:-)
sakra... ještě se ke mě, asi nedostala pořádná čudka....
nikdy jsem po čudce tak neodpadl... ale hašiš jsem měl hustej
kámoška dovezla hrubou hrudu z amstru.... ubalily jsme Gramový brko
nátěr... při třetím kole lidi padaly na hubu... po pátým kole jsme skončily všichni... ty O probraly jsme se za tři hodiny... ještě kaša...
jak mto tady tak ctu, tak si taky neodpustim zminku o jednom modylku.. zadny Holandsko, zadna jina exotika a zadna extravagantni prizviska typu "super, ultra, mega, skero a spousty jinych priblblych vyrazu"
jen poctive vypestovanej noname modylek, ktery se predved v tom nejlepsim svetle jeste nez byl vlozen do nejakeho huliciho nastroje. spousta pryskyrice, uzasna vune...mno zazitek jeste pred kourenim.. tak jsem se pochvalil fotku onoho zabijaka mam nekde v podpisu- pracovni nazev Bobek
no a k ucinkum?? hehe...po prvnim potahnuti clovek ucitil uzasnou chut(jen nevim ceho- nebyl cas to rozebirat) a pote nasledovalo zakuckani...ale ne ledajake..takove dost nekompromisni a hlavne necekane..
no a stav po dohuleni??(spis uz pri huleni..) totalni stoned..zabijak..nekontrolovatelny zabjak..au
proste asi takhle:
tak co...uz?...uz? UZ! UUUUUZ! bžžžžhhňňňfffšššššššůůůůůůůáááááááá éééííáčýáěččřýrtzhc qhffgcilfč+fgýítgfg
(bohuzel neznam citoslovce pro naprostou kasi..tak aspon tohle)
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
byla to WW-byli jsme s kamosem v takove hospudce,kde hrajeme fotbalek,tam jsme potkali typka a on nam dal malinkou palicicku WW,po prvnim prcku mi vybuchli plice a po druhem sluku jsem jsem se musel drzet rukojeti u fotbalku,protoze bych hodil frasnu.po 5 minutach hry se mi zacali protacet hraci a ja na ne cumel co jako delaji a jesli sou v pohode.
kamos mi rikal pristi den to samy,ze nedokazal vubec stat na nohou a taky se musel drzet tech rukojeti.fakt mazanej model,nemel chybu!
Raz som si s kamosom dal speka zo vzorky northern lights privezenej niekde zo spanielska. Dokuril som ho v pohode, ale potom ma zalial studeny pot, zbledol som a musel som seriozne spek predychavat, ale po par minutach som bol opat medzi zivymi. Potom sme sa s kamosom ujebavali na vsetkom okolo nas. Bol to fakt drsny masac.
Dobru skusenost mam aj s Jackom Herrerom ktoreho sme mali na jednej chate. Bolo nas tam asi 7 na 4g. Okolo polnoci som dostal halusku, ze pocujem zvucku family frost, co bolo mierne nemozne, lebo sme boli v lese.
Zaujimavy zazitok sa mi stal s jednou noname vzorkou, ktoru sme si dali traja cez vodne bongo na sidlisti Repy. Potom sme cestovali v spicke elektrickou na IP Pavlovu, co bola dost zaujimava jazda. Na IPaku na mna kamos v preplnenej elektricke zacal kricat, ze az budeme na IP, tak, ze vystupime. Paradoxne sme tam uz boli a on si to ani nevsimal. Zato spolucestujuci si nas vsimali dost dobre
zda se mi prinejmensim smesny porovnavat dve odrudy. vzdyt WW vypestovana od Typka A te muze slozit a WW od typka B te jenom posimra. cely to zalezi na pestovani. odruda udava jen ramcove vseobecne vlastnosti a vzhled. ale kazda kytka je specificka
No tak WW - dokázala mě totálně zmastit 5x denně, to se zatim jinýmu modelu ani zdaleka nepovedlo
A pak Jack Herrer - naprostá kaše po zhulení, cesta domu taxikem (14.00 v pátek, autobus bych fakt už nezvlád), spánek do 17.00, probuzení, naprosto stejnej stav, musim do města, jedu busem, sedim za řidičem, najednou si se mě stoupne asi šestiletej cikánek a začne zpívat Andulko Šafářova (celou cestu dokola, asi 10 minut, ale v tom stavu...), hlava eště víc rozmydlená, já na tý sedačce jenom tiše bědoval. Vě městě to vyřídim (paxem zjistil, že sem tam ani nemusel, jedu naz5 a von jede taky a zase si ke mě stoupnul. To mě dorazilo. Ale zážitek teda jako jo.