Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pani neviem co to tu riesite, na problem sa divate z pre mna velmi lacnej optiky.
Ci ma nejaka odroda udavanych 5, alebo 20 % THC samozrejme nie je jedno, ale ide o to ci je ich schopna vyprodukovat, bo to moze platit pre idealne podmienky, to vzrobci velmi zriedka dopisu (asi na to zabudaju ).
Ak by ste to brali ciste len podla obsahu THC tak naj naj by boli asi ine odrody oproti tym co uvadzate
A ak ste na to mysleli tak potom neviem.
Ja osobne som nepestoval ani DP ani TOP 44, no potom co som doteraz precital (nie je toho malo), by som asi rozhodne isiel skor von s tym DP, a velkost- hm pomerne smiesne ved od toho je to zastrihavanie, napr. zastrihni to FIM-om a ak by rastlinka povodne dorastla povedzme do 3 metre tak ti a vlastne vsetkym garantujem, ze po FIM-e nedosiahne tu vysku ani zdaleka, samo, ¨ze tym nemyslim, ze bude mat 50 cm.
A este jednu vec, niekto tu spominal,ze by mal mat DP efekt skor typu "Couch lock", no neviem ale toto je podobne skor indicovskym odrodam a to DP rozhodne nie je. Skor by som to videl na to "All in head" high. Ale samozrejme, ze ak danu marihuanu zle skladujes tak tam dojde k intenzivnejsej degradacii ¨THC na latky skor s takÿmto sedativnym ucinkom
Ok no slovo na zaver: Ak sa vam moj prispevok zdal miestami ostrejsi, resp. utocnejsi tak mozno tak niekde vyznieva, ale nikde tak nebol mysleny a to je podla mna a malo by byt aj podla vas hlavneee, samo, ze sa mozno mylim, hlavne ked som danu odrodu nepestoval, ale vzhladom na to z akeho sirokeho okruhu mam pristup k info tak to co som uviedol je asi vyfiltrovany usudok s odstranenim balastu a este nieco ak budu nejake dalsie dotazz tak sem s nimi...
OK zdaarek
zajmavy, co ti na nem nesedne?
Btw co to je vubec zastrihovani FIM-om?? O Zastrihovani je tu toho dost ale nic konkretniho, ne pro cloveka co maximalne sbiral maliny u prarodicu na zahrade
down a a spekuilowat možem furt neee? high hehe ta díra v názorech se prohlubuye a jinaq ty halucinace z poisnu by mne osobně zajímaly moc..)a vy se připoyte a halucinogenní ŕádoby zkušenosti popište!
Nečestnému člověku nelze věřit,i kdyby mluvil jak kniha.
ak sa mozem pridat-ja sa urcite chystam objednat early misty a k tomu ako doplnok asi aj DP...erly misty sa podla mna oplati pre Teba wiac-jae mala, odolna, silna-presne to, co chces...
Jak už tady na groweru bylo určitě někde řečeno, tak pouze výše látky THC obsažené v kytce nemusí vždy věrně vyjadřovat výslednou potenci a vlastnosti modelu. Jak jistě víte, tak konopí obsahuje další tři piče jiných kanabinoidů(CBD, CBN,......), nebo se časem THC degradativními procesy na ně přeměňuje. Tyto sice samostatně nemusí být psychoaktivní, ale v kooperaci s THC, který bývá většinou zastoupen majoritně či dalšími se podílí na výsledné povaze učinku a jejich přítomnost byť i ve stopovém množtví nebo naopak absence může dále specifikovat, posunout, zesílit či oslabit a dotvářet působení modelů na psychiku. Takže nemusí znamenat, že povaha stavu vzorku s 15-ti% THC musí být zákonitě lepší, než třeba 8-mi% jenom pro ten obsah. Více nemusí vždy znamenat lépe.
Mno, pokud nejsi nějaký gurmán a začínáš, tak si myslím, že budeš spokojen s jakoukoliv odrůdou, kterou si objednáš, co se týče síly, pokud to nebude nějaký strictly indoor, který ti venku nedokvete.
Osobně jsem zatím vyzkoušel venku Sk#1, bubble gum, hindu kush, durban p., T.N.R. a v každém případě vládla spokojenost, záleží spíše, kde to máš a jak se vyvrbí podzimní počasí.
Nevím, nějak mi uchází, proč se každý žene vypěstit tu nejmordovatější mordu mezi mordami, já osobně si dám raději něco do pohody a užívám si dobré nálady(není nad můj dlouholetý noname), než si dát dva prdy nějakého megaextrastrongu a pak sedět vysmažený jak paprikáš, neschopen komunikace či jiných aktivit, ale to už je můj názor trochu mimo mísu. Nehledě na to, že při dlouhodobějším častém požívání mají tyto silné vzorky daleko radikálnější dopad na duševní stránku člověka.
Zatím čus
to Bonsai: Ked si pissal o tom podnecovani, pripadne prydeni ucinku THC a si uviedol CBN a CBD to su obe latkz co tlmia ucinok THC a tu co jej ucinok nasobz si asi yabudol, takye pre vsetkzch je to CBC a oébsahuju ju hlavne rovnikove sativz (cital som takye ak s tzm nesuhloasite neukamenujte mna a le autora clanku)
ok tot vsjo co som mal na srdci cus
To ddt:
Dík za doplnění, tyto canabinoidy bývají po sklizni obsaženy v největším zastoupení(nebo další kyselá forma THC, severněji pěstované vzorky), krom tuším CBN, který vzniká degradací THC špatným skladováním a jejich vzájemný poměr v materiálu(v závislosti na zeměpisné šířce růstu) vytváří výsledné pocity v našich makovičkách, ale někde jsem četl, že canabinoidů bylo dodnes z rostlin konopí izolováno něco kolem stovky(nevím, jestli jsem to teď nepoplet a nekecám), sice se vyskytují v menších nebo nepatrných množstvích v některých vzorcích třeba vůbec, mno a ona ještě není dozevrubna prozkoumána jejich (ne)psychoaktivita nebo vzájemné (ne)spolupůsobení, takže některé účinky připisované oněm výše zmiňovaným mohou ve skutečnosti pocházet od úplně jiného prevíta. Mno nevím, možná to jsou kecy, takže když tak někdo vneste jasno do mých kalných vod.
czesc