Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám něco přesazenýho doma na zahrádce, ale móóóc pozdě (cca konec června). Mají asi metrrr, ale žádná libá vůně (oproti jiným qětinám)!!!
Mám to nějak řešit (modlení, oběti,...)???
Díky za radu.
Já mám 12 samic.Všechny už nasadily do květů.4 už asi před třemi týdny.Největší asi 2,3 metru a víc už asi nepude,už to jde do šišek. Výška nic moc,ale šišek je tam jako prase a jak voní.....Už bych to zkouřil teď....
No jo, ale kdo si počká ten se dočká.A byl bych blbec ,kdybych to trhal.Při pomyšlení, že ta šiška bude za 2 měsíce 2krát větší a 4krát víc grádů. Jo když se to stane nechtěně při stříhání listů, tak se prostě stane a neštve to,prostě se stane a s tím se musí počíta
Takze ted uz mam jenom 4 samice a jsou hodne velky asi 2m. A to jsem je DVAKRAT ZASTIPNUL.
Jedna ma hezky fialovy palice. Je to nejaky vzorek z Ruska.
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Mame s kamosem 10 asi tri metrovich rostlin jednou zastipnutych a obsipanych palkama , ale vcera kdyz jsme prisli na flek jsme zjistili ye tu nejhezci kytku kterou jsem v zivote videl nekdo skasl a to mela malinkaty palky,tak jsme je hned vecer museli presadit.
Je to pekne v prdeli ted tak dva tri tydny neporostou.
Chytit je u toho tak na to do smrti nezpomenou.:-[[[[
Stejsi - me se stalo neco podobobneho, ale zmizelo 5 kytek z 11 velkych. Prvni 3 vzal, kdyz to jeste ani nekvetlo, hovado jedno debilni. A to to mame u baraku za plotem!
Ale mam vyhodu, protoze uz vim kdo to udelal :-).
Zatim jsem se s nim jeste nepotkal, ale poslal jsem mu vzkaz. Je to 16lety zlodejicek, co vykradal sousedovu dilnu a bohuzel zahlidnul i nase kyticky.
Jinak o vikendu jsem byl na Komatsu s Fatalama, kde jsem se bavil s par ĺidma, co uz jim taky nekdo sklidil pole!!
Takze hledaci uz vyrazeji a berou na co prijdou, bullshit.
hulení u nás nemá vybudovanou tradici, ale už se na tom pracuje
Mam s kamosema na poli asi 90 samic v prumeru tak 2,0 m,vsechny pekne valej .Kdyz se tam du podivat je to uzasny jen mezi tim stat a koukat .Doufam ze nam to nejakej debil neukradne to bych ho asi zabil .
pokusim se dodat foto.
Zahrab okolo prkna s hřebíkama,tak aby byly co nejmíň vidět a počkej až potkáš smrady který kulhaj.Jeto voskoušený.Už u nás takhle dostali mrdky přes držku...a at´to roste!!!
Dnes jsem poznal kámošovýho kámoše...kámoš má fakt dobrej vkus na lidi,ale tenhle člověk mě nesedl už od toho co začal kecat o tom jak tam někomu sklidí nějaky kytky.Po hodině poslouchání jeho trapných keců jsem top tam zabalil!
Mám jednu krásnou kytičku která má paličky velikosti dlaně,a přemýšlím o tom že bych zkusil udělat "čaras"protože je oblepená pryskyřicí.Zbytek mojich kytek je celkem normální..jsou nádherny!!!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!