Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2TIME: jo o, kamo to je presne won! prej je ted negde ve spitalu, prej ho vo vikendu nekdo pekne ztriskal.....nekdo uz to proste nevydrzel! no a ja se mu osobne jenom smeju, takovyhle lidi me nemuzou vytocit....proste khokutci!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
ty love za rizky fakt nejsou to pravy, treba myslim, ze TIMEmu staci, kdyz vidi ze se kytiz maj dobre a to je pro nej wodmena, pro me to byla taky, kdyz jsem videl co v lete vyrostlo kamosum z mejch seminek - ale to je neco jinyho! ale porad bezhlave nadavat na komerci a lovace se mi zda uz trosku jako klišé kuciii!mas muj respekt BohouRe, protoze te ty kyti stojej penez dost - jde ti jenom vo jejich blaho! klidne ti vodsipu trosku kristalonu! ee, treba kilko za rizek - si myslim, ze to je opravdu jenom rezie - ty dnesni ceny jsou PRASECKY!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
ja mam semena od kamosov (no name) ale chcem si v najblisiej dobe kupit nieco lebsie dufam ze sa mi to oplati viac ale chcel som nieco ine ja som to kedysi tiez robil pre peniaze ale az do chvile ked som sa stal sam konzumentom a zacal som kupovat som si az potom uvedomil ako to funguje a tak ale niekedy su svine aj ty co im nieco das zadara napr ti nadaju ze co si im to dal a pritom to dalsich 10 ludi chvali
Ohledne genetiky mam ted svoji (tak napul). Amigo Ivanhoe mi dal nekolik jeho seminek Herr Jürgena coz je model kterej se proste objevil a byl nazvan. Bohuzel vysel jen jeden jedinej samec zadna jina kyti nee a tak byl zkrizen s dalsim noname od jinyho amiga a ted mi to krasne roste na balkone..... takze genetika tak napul vlastni jinak sem zaskrt nn ze spolehliveho zdroje
Myslím,že zaplatit za řízečky je vcelku normální,ten kdo je udělá ( můj zdroj mi dává mimina v perfektní kondici ) má taky náklady i když je přítel.. semínka povětšinou z "palu" , takže jako Bamboo - nn a hlavně spolehlivej zdroj
Já sem toho názoru že je třeba kvalitních řízků a taky si je proto raději připravím sám. Ale posledí pokus mě přesvědčil o tom že semínka sou mnohem víc potentní a tím i větší úroda ze stejných semen a následně i řízků od matky ze stejné várky semen.
Takze ja tento rok idem out: Aurora Indica, White Rhino od Nirvana seeds a nejaky noname od Bambuliona.
Bambulionove noname predcia znackove semena vzrastom, ale nie stavbou a uz vonkoncom nie odolnostou.
Teraz som akurat prisiel z policka a po 2 dnoch palav bez kvapky z neba zacinali noname javit znamky nedostatku vlahy (schnutie listov), no rastliny so znackovych semien su krasne a ani naznak nedostatku zavlazovania, myslym, ze aspon co sa tyka such tieto dve odrody vydrzia skutocne vela, o Aurore som s to docital na overgrowe, ale u Rhina ma tato huzevnatost naozaj milo prekvapila.
Je to mrzuté ale i tací jsou mezi námi ,ale abych se vrátil zpět k tématu mojím zdrojem jsou klony od důvěryhodných osob-kámošů. Jelikož si chci rožnout mamkárnu tak sem objednal semínka z Nirvány a věřím že by mohli bejt v poho řízky i z Growru ale zatím jsem nezkoušel..
Tak jsem jen chtel napsat odkud mam seminka, i kdyz je ten thread starsiho data:
prvni seminka jsem dostal "overeneho puvodu" od duveryhodnych kamaradu, a k tomu od jinych typku nejake ty male rostlinky. To byla moje prvni pestitelska zkusenost, a od te doby to praktikuju tak, ze dva samce z dobreho seminka necham v oddelene mistnosti (jsem balkonar), a az prijde cas tak s nimi poprasim vzdy jednu palicku z kazde kytky. Az se sklizi, vzorky jdou samozrejme do ruznych sklenic, a seminka z nich taky. Kdyz se ukaze ktery vzorky mi chutnaly nejlip, tak ty seminka zasadim, pripadne sezenu par cizich seminek, rostlinek, nebo tak, a opet vicemene naslepo krizim. Ale zatim jsem nebyl zklaman
takže ja som objednával semienka z od NIRVANA a objednal som si PPP,DP,HH.zatial som s rastom spokojný som zvedavý na učinky
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
MK-ULTRA,G-13,WHIDOW-WARRIOR,HASH-PLANT,4-cesty,DUBLEGUM,BARBARRELA,WHITE-SATIN,GORILLAZ-GUSTO,SILVER-PEARL a SKUNK-KUSH. Toto jsou krmiva pro ty mý dva hladový parchanty.
seminka mam radeji z duveryhodnych zdroju (Bull dog coffeeee). jinak ale na outdoor se tez dobre hodi i osobne provereny model, ktery zachutna a neurazi. ale holland je holland, to uz dobre vime. ovsem odkudkoli dovazena seminka se daji vyzkouset. rusko tez vede...