Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Tma před skizní - dozrávání ve tmě , poslední 2dny tmy ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4

Den pauza
This poll is closed.
ano 0 0%
ne 0 0%
Total: 0 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
INDIAflower
Nový Člen

Karma uživatele INDIAflower - 0% Pěstitelská

polievat ci nie Příspěvek č. 17

tyzden pred zberom nepolievam a svietim tak 18h rastlina na obranu proti vyschnutiu vypusta priskiricu ktoru mame vseci tak radi!!!!

Old Post 12-06-2004 v 13:48 PM
INDIAflower je offline   Profil uživatele INDIAflower   Find more posts by INDIAflower   Foto galerie člena INDIAflower   Click here to Send INDIAflower a Private Message   Add INDIAflower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak to já příjem vody ovlivnit nemůžu (hydro), ale kytkám jsem před sklizní začal postupně zkracovat denní fázi až na pouhých šest hodin a pak jsem je na tři dny nechal v úplné tmě a jako určitě jsem nic nepokazil, kytky byly nádherně oblepené a zdravé. Další sklizeň to určitě udělám stejně.

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 12-06-2004 v 16:27 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jožka
Stálý Člen

Karma uživatele jožka - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

sakra... teď jste my nasadily brouka do hlavy... ale vyzkouším to...
nechám je nějakej den pěkně ve tmě _

Old Post 12-06-2004 v 18:47 PM
jožka je offline   Profil uživatele jožka   Find more posts by jožka   Foto galerie člena jožka   Click here to Send jožka a Private Message   Add jožka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Deda Mraz: Já uvažuju o něčem podobným. Děláš v týhle fázi flushing?

Já že bych dal poslední tejden 6/18 a pak na 2-3 dny totál tmu a pouze čistou vodu...

Old Post 13-06-2004 v 08:15 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Udl: samo, jasně že dělám flushing. Čistou vodu jsem jim dal týden před sklizní a měnil jsem ji ob dva dny.

Projekt šatník 250W (9. kolo - fin) • out2002out2003out2004out2006rašelina jako pH-Dědkova matkárna II Pěstuj konopí, posílíš mír!

Old Post 13-06-2004 v 08:44 AM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

hromada lidi na OG dela experimenty se zatemnenim pred sklizni....prej ze sebe kytka vyda i to posledni, zpotrebuje ziviny,coz zrychluje flushing, oblepi se pryskou a pry ma kvuli tme vetsi obsah THC

Old Post 28-06-2004 v 17:00 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

jsou teorie, ze THC pusobici jako obrana pred svetlem a horkem v prubehu dne degraduje, tagze je lepsi sklizet po ranu ci tme nevim jestli to je ofsem pravda

Old Post 28-06-2004 v 17:01 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ruzena
Stálý Člen

Karma uživatele ruzena - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Kluci ja osobne zacinam na periode 16/8 a koncim na 8/16, Tak 14 dni nehnojim a poradne proleju cistou vodou pak necham pri final periode kyti tak tyden proschnout a pak zalepim vrsek kvetinace a tyden to mam(nekdy jen par dni ) povesene paldama dolu .Koren je nahore a tak to cele pekne zraje i schne.

ruzena

Old Post 29-06-2004 v 13:05 PM
ruzena je offline   Profil uživatele ruzena   Find more posts by ruzena   Foto galerie člena ruzena   Click here to Send ruzena a Private Message   Add ruzena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growie
Stálý Člen

Karma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to deda mraz> mam taky hydro a ted budu kocit...udelal to same, protoze me to taky napadlo. budu svitit 3x 6hodin a 2dny tmu. Ale pak nevim jestli na 1 den rozvitit nebo ne. Mozna by to bylo lepsi, aby se ty latky premenili na to co potrebujem a zaroven to na nich trochu zatvrdne.. co myslite?

Old Post 29-06-2004 v 14:54 PM
Growie je offline   Profil uživatele Growie   Find more posts by Growie   Foto galerie člena Growie   Click here to Send Growie a Private Message   Add Growie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Growie: THC vlivem světla a tepla degraduje, i když tyto podmínky samy o sobě (vysoká teplota a hodně světla) vedou rostlinu k produkci pryskyřice - THC. Proto bych nerozsvěcel, aby se už jednou vytvořené THC neznehodnocovalo. Pro nejvyšší obsah účinných látek se v outdooru doporučuje sklízet rostliny ráno, převedeme-li to do indooru, znamená to sklízet po fázi tmy... Stejně tak sušení by mělo probíhat ve tmě a za působení ne příliš vysokých teplot.
Nicméně klidně můžeš udělat pokus, půl osazenstva vyndej a na druhou půlku tam nech ještě ten jeden den svítit a uvidíš, jestli půjde něco poznat...

Old Post 29-06-2004 v 18:19 PM
zMazánek
Stálý Člen

Karma uživatele zMazánek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

for Growie:No já si nemyslím že bys to měl pak ještě rozsvěcet.Já to teda dělám skoro stejně jako Děda Mráz(akorát tu absolutní tmu nechávám ještě o pár dní déle cca.týden)Někde jsem myslím četl že kytka má totiž největší potenci právě po noci(ráno)a ne v poledne když na ní praží.Takže já bych to rozhodně nerozsvěcel !
Dělej že je noc a pak na ně vlítni

Old Post 30-06-2004 v 15:55 PM
zMazánek je offline   Profil uživatele zMazánek   Find more posts by zMazánek   Foto galerie člena zMazánek   Click here to Send zMazánek a Private Message   Add zMazánek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growie
Stálý Člen

Karma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% PěstitelskáKarma uživatele Growie - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ok udelam hokus pokus, budu sklizet na 2x. Napred na ne vlitnu az se probudej z delsiho spanku a seriznu jenom vrsky. A spodky udelam metodou ze je necham dele vyspat a pak jeste zapnu na den slunce. to jsem na to zvedavej, uz ted kolem toho chodim a slintam...

Old Post 01-07-2004 v 12:33 PM
Growie je offline   Profil uživatele Growie   Find more posts by Growie   Foto galerie člena Growie   Click here to Send Growie a Private Message   Add Growie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jožka
Stálý Člen

Karma uživatele jožka - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

jojo... taky jsem to tak nějak udělal.... dvě kytky jsem zklidil... a zbytek nechám dozrát ve tmě... uvidím

Old Post 02-07-2004 v 18:00 PM
jožka je offline   Profil uživatele jožka   Find more posts by jožka   Foto galerie člena jožka   Click here to Send jožka a Private Message   Add jožka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Serano
Stálý Člen

Karma uživatele Serano - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tieto veci už mám odskúšané a velmy ich doporučujem tím čo pestujú doma. Mesiac zatemňovať, posledné 2 týždne ich nechať v úplnej tme bez vody. A potom zklidit. 12/12 je idealny, ale ide to i na 6/18

Old Post 06-07-2004 v 10:01 AM
Serano je offline   Profil uživatele Serano   Find more posts by Serano   Foto galerie člena Serano   Click here to Send Serano a Private Message   Add Serano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growie
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

..hotovo, sklizeno. Udelal jsem to tak ze jsem je nechal posledni tejden pouze o vode a svitu 10hodin. A posledni den jsem je nechal opalovat 10hodin bez vody. Dalsi den jsem je nechal ve tme a odpoledne jsem na ne vlitnul spodky jsem nechal a jeste je prepnul na 12/12 aby dojely. viz. galery

myslim ze po tom 10 hodinovim osvitu nic vic nenarostlo, ale ztvdlo. A ty posledni 2 dny bez vody se projevily tak, ze kyti zacalo o trochu vic lepit..

jupii !

Old Post 12-07-2004 v 12:15 PM
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

K+ nadherny kytiz, ted jeste porovnej vrsek a spodek, viz.- prisp. 19

Old Post 12-07-2004 v 13:20 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás