Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro brel: Ten nápad stim kompletem je super. Hafo lidí by chtělo indoořit, maj na to i chechtáky, ale sou docela velký problémy se sháněním všeho potřebnýho (to by eště šlo), ale pak to dát dohromady, zapojit, zasadit optimalizovat atd. adt.
Gdybys k tomu přidal pár holandskejch semínek zdarma pro rozjezd a bylo by to za slušnou cenu tak by to určitě mohlo mít úspěch.
Bohatnout na tom fakt nechci, rozšíření příručky fandim, jestli má někdo jinej názor na informace uvedené v příručce, ať je poopraví nebo upřesní, víc hlav přece víc ví...
Zdravím,
příručka je dost dobrá tak jak je, snese drobný vylepšení, zkusil bych to takto:
1) vymezit rozsah příručky - od špeka ( při kterým se rozhodnu poprvé pěstovat)
do špeka (ubalenýho z první vlastní úrody).
Měla by být srozumitelným a úplným návodem pro začátečníka, nic víc, nic míň.
2) příručku rozdělit na jednotlivý kapitoly a ty nabídnout ke stažení, nejlépe (.doc). Majklovec, nabídl jsi spolupráci, jestli se toho ujmeš budeš KOORDINÁTOREM ...
takže: - PŘEDMLUVA.doc
- BOX.doc
- SVĚTLO.d
- SVĚTELNÁ PERIODA.doc ...etc
u každý DOWNLOAD
3) pokud by gdokoli měl nějaký dodatky, stahne si kapitolu a dopíše co si myslí, že chybí.
Je dobrý psát jen základní informace pro začátečníky. A vyvarovat se napadání jiných.
4) kapitolu pošle jako přílohu emajlu pm panu KOORDINÁTOROVI.
5) teď by bylo dobrý podrobit příspěvek veřejný kritice. Nebo ne? Napište. Jestli jo, tak KOORDINÁTOR vystaví kapitolu (.gif) v galerii, buď ve svojí, nebo přímo na GROWERU.
6) pokud nebudou vážný připomínky, hodí KOORDINÁTOR kapitolu (.doc) do sekce DOWNLOAD pro další přispěvatele. Je možný, že už bude kapitola hotová, nebude co psát. Pak by ji KOORDINÁTOR vložil do příručky, převed do PDF a zařadil namísto předešlý verze ke stažení.
Přepisuju to znova, bude to větším písmem, obrázky barevný přímo u textu, upraveno i pár malinkejch nepřesností... záleží na majklovcoj, co s tim udělá a jestli chce... pro veř. kritiku jsem i pro ten nápad s doplňováním a upravováním, ale já to prostě neudělám, protože jsem počítač. analfabet...
Majklovcoj přenechám i celej copyright, beztak by se to k vám nedostalo nebejt jeho...(ten nápad s rozesíláním byl nahov... a moh napadnout jen mě a pár lidí na východě).
Ta příručka byl prostě jen takovej začátek a ten se musí rozvíjet a rozvíjet...dyť sem denně přibývá několik začátečníků, který to 100% zužitkujou...
všechno výborný, ale prosimtě mrkni se na tu češtinu na stránce do hlavičky stačí dát meta charset="windows-1250" a budem spokojený všichni.
Čus a jen tak dál
Zdravím,
rozhoupal jsem se a stahnul si z vebíku: http://www.indoor.aktualne.cz kapitolu o světle. Načetl jsem ji ve formátu RTF do PC Suite 2001, což je česká verze Wordu. Z kapitoly je torzo, zbyl jeden nákres stínítka, chybí další obrázky a část textu, o aktuálnosti nemůže být řeč. S jinejma kapitolama jsem to nezkoušel, stačí jedna.
Někde je chyba Majklovec, možná se to stalo více lidem a vzalo jim to chuť přispívat :-(( * Taky si myslím že jsme se dotkli lidský ješitnosti, nejsem tam podepsanej, kašlu na to, nepřinese mi to karmu, nemám se čím chlubit... LIDI, zkuste to překousnout, přispějte pokud víte a znáte, příručka je dobrá věc, pomůžete..
Jo chlape, to je přesně to na co sem čekal, je to super, díky a doufám že se to bude furt vyvíjet, jo měl bych ještě takovej vedlejší dotaz, v čem děláš ty soubory PDF??? já mam akorát ten READER a v tom se to dá jenom číst, kdybys moh, pošli mi instalaci na oton@email.cz,jestli by šlo o nějakou licenci tak stačí poslat jen instalaci já si to nějak cracknu,kdo dneska používá legální soft ? předem dík Oton
Mám problémy se stažením final.pdf .
Nešlo by aby se po kliknutí nezačal tenhle soubor otvírat, ale začal se rovnou downloadovat? Zkoušel jsem všechny fígle co znám, ale prostě mi to nejde.
Dikes