Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Faraon: No tak podla mna aj tie foto su pomerne podobnee. No neviem mozno je to naozaj len sakra naaahoda, ale mozno nie a o to ide. Ako ja ta sudit nejdem pokial to nie je nahoda. Ja to uverejnujem foto pre svoje vlastne uspokojenie a nie preto aby som sa pred niekym ukazoval
A co si misliš že dělám já ja taky chci ukazat jakej mam bezva flek.Ja ni na ten druhej server nechodim jelikož je anglicky a neda se tam orientovat.A nemuzu za to ze ten druhej si taky vysekal kolo v trni.Jo mnel stejnej napad jak ja a vedel ze mu to v trni nikdo nevicoruje.
2 Faraon: A toto je to co som nekcel, nechcel som sa ta dotknut. Mne je to jedno. Ja si pozrem fotecky, komentare a tym to konce. takze pohodka. ja tu nikoho neodcudzujem
ok vsetci no aj ked som na diazepame tak sa mi vidi,ze by sme mu este mali dat pravo na svoju obhajobu, dufam,ze sme tu vsetci alebo aspon vetsina progresivne zmyslajucich ludi a tak nechajme nech sa vyjadri aj Faraon. Aj tak ho bude sudit cely grower team tak nech ma aspon sancu ok
cus
Jo ta jedna fotka je z jine stranky.Ale jak sem ji mel na plose a prikladal fotky tak se mi tam pripletla a ja nevěděl jak ji smazat tak sem tam napsal ze jo to pro ty kerí neumí rozpoznavat samce od samice v obdobi kdy kytka jeste nekvete.
Původní příspěvek od Faraon Jo ta jedna fotka je z jine stranky.Ale jak sem ji mel na plose a prikladal fotky tak se mi tam pripletla a ja nevěděl jak ji smazat tak sem tam napsal ze jo to pro ty kerí neumí rozpoznavat samce od samice v obdobi kdy kytka jeste nekvete.
COZE??? Vzdyt vsechny fotky jsou jeho!! I ty seminka!! Ze se vubec stidis to rovnou priznat!
Je to fiizl a snazi se sem propasovat )-:-( teda to asi ne, ale hajzlik vychcanej to teda je ...
Na Overgrowu se docela vztekali, ale nastesti to srnec a bohem (robos) napravili , thread prelozili a fse vysvetlili K+ za srncovu a robosovu snahu...diik
No a ty fotky sou na 100% z australie a patri clenu WaffenMS
políčko se utajit podařilo, leč fotografie nikoliv.
faraon by se měl omluvit na og i tady. ještě ho tou rudou karmou nekamenujte...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk