Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostal jsem napad ze by se ten vnitrek skrine polepit treba kobercem a na nej by se mohla pridelat nejaka folie...idelani tesneni..par vetracku a jeto....a jeste by ti to neshorelo..
Ne ja nespecham .... potrebuju co nejvic informaci ... a co nejlevnejsi napady !!!snazim se z uzitkovat matros co je doma !!! nakupovat drevo na skrin neni zrovna levna zalezitost !!!!
asi udelat konstrukci z nejakech lati jak si rikal a pridelat ten polystyren ... ale jak bude poly.... odrazet svetlo ?
gumho: ja radim jenom o tom do ceho vidim a polystyrenu se nebojim, az budu mit zkusenosti s problemam pri pestovani (breberky, plisne a tak) tak se samosebou pochlubim, zatim resim technicke veci a kdyz zanedbam ty, tak pozdeji budu problemu tisickrat tolik...
ja teda resim este i to, ze budu muset ve skrini navic topit a polystyrenem ji zateplit....
To Hugo : To Asi Jo !!! No Panove Bude To Zajimavy Experiment Na To ze To Bude Moje 1 Skrinka Kouzel !!!
No uvidim Co Vykouzlim ....
Jaky Den je idealni pro sklizen od doby prepnuti svetla ???? .... no jo jsem ROOKIE !!!!
Ted Pres Tejden Se Do Toho Pustim ... Pak To Nafotim A Udelam NEW THREAD !!! Musim To Poradne Prochytat !!!
gumho: tedkon tam budou tak 4C v mistnosti, skrinka este neni hotova, bez zatepleni a vytapeni (lampou/fukarem) by vni bylo stejne :-( , v lete tam zase problem nemam, v lete je v garazi nejvic 26C, coz oproti jinym mistnostem je nadhera...
PS: klidne rejpej :-) ja rejpu minimalne stejne rad :-)))