Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hašiš? ANO, alebo NIE
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
imyou
Host

Příspěvek č. 17

hašiš je super v případě, že je kvalitní - měkkej kašmír, černej plastickej afghán, kvalitní maroko nebo domácí směs ..

do čech se dostane většinou desková ketama z lodí, která zkuřuje ale málo (moc henny), nejlepší je maroko vozený v tělesnejch dutinách tlustejch maročanek přes gibraltar .. ty nejlepší ženy sou prej schopný nasoukat a vaginálně ošetřit až 2-3 kila a to je docela maso ..

celkově shrnuto bych doporučoval, když někdo dělá mlíko z ganji, ať si ho raději dělá z šitu, když někdo nestíhá trávu a její leckdy mocné výkyvy, ať hulí hašiš je stabilnější a s menším rozsahem alkaloidů než skunky ..

pamatujete na borkyni Růžičkovou - hold jejímu životu - ale stejně se nejvíc zasměju, když si vzpomenu, na starej kufr - dostala úkol znázornit slovo hašiš - a tak Helena říká tý soutěžící: "Je to takovej bílej prášek a píchá se to do žíly" .. a myslela přitom na hašiš ...
sme se smáli jak blázni ..

Old Post 05-01-2004 v 10:06 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sewo
Stálý Člen

Karma uživatele sewo - 0% Pěstitelská

Palec nahoru no samozrejme Příspěvek č. 18

... si myslim ze obcas nezaskodi a najlepsie aj s ganjou ma to potom fakt dobre ucinky ...

Old Post 05-01-2004 v 10:42 AM
sewo je offline   Profil uživatele sewo   Find more posts by sewo   Foto galerie člena sewo   Click here to Send sewo a Private Message   Add sewo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nie moc často ale občas ano, napr. na taký Nepal nedám dopustiť

Old Post 07-01-2004 v 13:57 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Hashik s pětima knedlama ja?...
has je dobrej, zmasti trosu inac, ja sem dycky takovej tvorivejsi nez norm po hulu, no proste zmasti mne to sooolidne, ale furt sem takovej aktivni / cinnorodej atd... to norm hulo te vic vymele jak do kase, do ty tupy mrtvi (squely )

!!! Carpe diem !!!

Old Post 07-01-2004 v 14:17 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
touf
Host

Obecné Příspěvek č. 21

ja bych chtel rict ze z hasise je podle mne jiny zhuleni nez z duna, takovy trochu zivejsi, clovek je dost zkourenej,ale ne tak nepouzitelnej jako z ganji a rozhodne hodnotim kladne kombinaci duno a hash.Ja hulim stejne vetsinou z faje takze me este nenapadlo kombinovat ho brcka s tabakem.Na hasu sleduju vetsinou jak je mekej a barvu.I kdyz vim , ze mekej jeste neznamena dobrej.Nevim co za blbce tady psalo o nakej haluzich, to asi moc nehuli.At si da nekdy houby nebo tripa a zjisti co sou to haluze.Ja hash rozhodne primam kladne, i kdyz neni nad dobrej skank.Z toho co sem zatim videl stejne vetsina domaciho hashe se dela z druhoradejch kytek.Jo hasis z dovozu ....Mel sem tu moznost dostat se k holandskymu a co vam budu povidat . Stejne si na neho kazdej musi udelat vlastni nazor.

Old Post 09-01-2004 v 08:18 AM
Zogar_Saag
Nový Člen

Karma uživatele Zogar_Saag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Když je, tak ano. Když ji můžeš sehnat, tak ano. Když ji nemáš myslíš na ni. Tak proč ji nekouřit???? ANO

Old Post 09-01-2004 v 09:22 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

hašiš,to jo.Bez tabáku.Jako mulťák s ganjou

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 09-01-2004 v 11:11 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

hasS?? nejlepsi na doplneni nejakeho lahudkoveho brcka
nejlepe z lampy

Old Post 09-01-2004 v 11:35 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Yes, mon, hash yes. It git ya high, mon. Yes, hashish yes, fro!
(překlad: Yes, dude, hish yes. It get you high, dude. Yes, hashish yes, friend)

Old Post 10-01-2004 v 19:41 PM
recol
Stálý Člen

Karma uživatele recol - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

ja som mal hash zatial len raz cez suchy drink a bolo to dost dost fajn. Stavy zaujimave proste to bolo fajn. Bohuzial situacia bola taka ze som sa dostal na skolsku imatrikulaciu (kto nerozumie nepodstatne ) kde bola hrozna nuda. Dostali sme sa s tamad pomerne neskoro ale prve co sme zrobili bolo niekolko spekov...
v kazdom pripade jednoznacne sa OPLATI SKUSIT.

\_recol___/

Old Post 13-01-2004 v 15:45 PM
recol je offline   Profil uživatele recol   Find more posts by recol   Foto galerie člena recol   Click here to Send recol a Private Message   Add recol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele recol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jazzik
Stálý Člen

Karma uživatele Jazzik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

hašiš ano, onehdá jsme si ho daly ve zkušebně a ten jam po tom byl suuuuuuper, já viděl všechno žlutě, budeník měl očíčka jak prasátko a řval: vy jste zhulený, vy prasata!!!!

Old Post 21-01-2004 v 18:25 PM
Jazzik je offline   Profil uživatele Jazzik   Find more posts by Jazzik   Foto galerie člena Jazzik   Click here to Send Jazzik a Private Message   Add Jazzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jazzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zogar_Saag
Nový Člen

Karma uživatele Zogar_Saag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Je krásné být spokojený, prto mám rád i haš

Old Post 13-02-2004 v 08:34 AM
Zogar_Saag je offline   Profil uživatele Zogar_Saag   Find more posts by Zogar_Saag   Foto galerie člena Zogar_Saag   Click here to Send Zogar_Saag a Private Message   Add Zogar_Saag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Hash je fakt v poho.Pred par dnema jsme byli s kamosema v Praze....koupili jsme plastika za 300Kc a bylo to slusny.Na dovoleny v Tunisku se mi postestilo hulit hash a mistnima typkama-narez!!!!

Old Post 13-02-2004 v 11:02 AM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jo hash je f pohodě úplně něco jíního

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 14-02-2004 v 09:52 AM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koffe
Stálý Člen

Karma uživatele koffe - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

No já hašiš zase moc nemusim. Hlavně plastik jako sucháč. Mně to příjde jako už moc velký výmel. Takovej otupělej stav a už jsem se tim párkrát přehulil a pak to dopadlo že jsem třeba prospal celou sobotu. No ale to jsem to neměl dávat po ránu. Jinak občas možná ano ale každýmu chutná něco jinýho a má to na něj jiný učinky.

Old Post 14-02-2004 v 13:16 PM
koffe je offline   Profil uživatele koffe   Find more posts by koffe   Foto galerie člena koffe   Click here to Send koffe a Private Message   Add koffe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hash POHODA v kazdom pripade, popkial je fakt cool,.

Old Post 16-02-2004 v 16:12 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás