Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hašiš je super v případě, že je kvalitní - měkkej kašmír, černej plastickej afghán, kvalitní maroko nebo domácí směs ..
do čech se dostane většinou desková ketama z lodí, která zkuřuje ale málo (moc henny), nejlepší je maroko vozený v tělesnejch dutinách tlustejch maročanek přes gibraltar .. ty nejlepší ženy sou prej schopný nasoukat a vaginálně ošetřit až 2-3 kila a to je docela maso ..
celkově shrnuto bych doporučoval, když někdo dělá mlíko z ganji, ať si ho raději dělá z šitu, když někdo nestíhá trávu a její leckdy mocné výkyvy, ať hulí hašiš je stabilnější a s menším rozsahem alkaloidů než skunky ..
pamatujete na borkyni Růžičkovou - hold jejímu životu - ale stejně se nejvíc zasměju, když si vzpomenu, na starej kufr - dostala úkol znázornit slovo hašiš - a tak Helena říká tý soutěžící: "Je to takovej bílej prášek a píchá se to do žíly" .. a myslela přitom na hašiš ...
sme se smáli jak blázni ..
Hashik s pětima knedlama ja?...
has je dobrej, zmasti trosu inac, ja sem dycky takovej tvorivejsi nez norm po hulu, no proste zmasti mne to sooolidne, ale furt sem takovej aktivni / cinnorodej atd... to norm hulo te vic vymele jak do kase, do ty tupy mrtvi (squely )
ja bych chtel rict ze z hasise je podle mne jiny zhuleni nez z duna, takovy trochu zivejsi, clovek je dost zkourenej,ale ne tak nepouzitelnej jako z ganji a rozhodne hodnotim kladne kombinaci duno a hash.Ja hulim stejne vetsinou z faje takze me este nenapadlo kombinovat ho brcka s tabakem.Na hasu sleduju vetsinou jak je mekej a barvu.I kdyz vim , ze mekej jeste neznamena dobrej.Nevim co za blbce tady psalo o nakej haluzich, to asi moc nehuli.At si da nekdy houby nebo tripa a zjisti co sou to haluze.Ja hash rozhodne primam kladne, i kdyz neni nad dobrej skank.Z toho co sem zatim videl stejne vetsina domaciho hashe se dela z druhoradejch kytek.Jo hasis z dovozu ....Mel sem tu moznost dostat se k holandskymu a co vam budu povidat . Stejne si na neho kazdej musi udelat vlastni nazor.
ja som mal hash zatial len raz cez suchy drink a bolo to dost dost fajn. Stavy zaujimave proste to bolo fajn. Bohuzial situacia bola taka ze som sa dostal na skolsku imatrikulaciu (kto nerozumie nepodstatne ) kde bola hrozna nuda. Dostali sme sa s tamad pomerne neskoro ale prve co sme zrobili bolo niekolko spekov...
v kazdom pripade jednoznacne sa OPLATI SKUSIT.
hašiš ano, onehdá jsme si ho daly ve zkušebně a ten jam po tom byl suuuuuuper, já viděl všechno žlutě, budeník měl očíčka jak prasátko a řval: vy jste zhulený, vy prasata!!!!
Hash je fakt v poho.Pred par dnema jsme byli s kamosema v Praze....koupili jsme plastika za 300Kc a bylo to slusny.Na dovoleny v Tunisku se mi postestilo hulit hash a mistnima typkama-narez!!!!
No já hašiš zase moc nemusim. Hlavně plastik jako sucháč. Mně to příjde jako už moc velký výmel. Takovej otupělej stav a už jsem se tim párkrát přehulil a pak to dopadlo že jsem třeba prospal celou sobotu. No ale to jsem to neměl dávat po ránu. Jinak občas možná ano ale každýmu chutná něco jinýho a má to na něj jiný učinky.