Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
nejlevnější hodiny bych nekupoval, moc nevydrží, nemají baterku. Chystám repas oranžovejch, co chválí viridis. Objevil jsem je ve výprodeji, vyzkouším a nabídnu na prodej, levně, někdy po prázdninách, tady.
Tak vážení v OBI digitál vůbec nekupovat protože stojí za uplné ho... a vzpláznete za něj 599,- . Druhej den jsem ho šel vrátit , dělal si co chtěl . V OBI jsem koupil jenom mechanickej za 279,- . Nejmenší časový sepnutí je 15min .
Pak jsem zašel do Globusu a nevěřil jsem vlastním očím , značkový digitalní časovač HAMA , 32 programů na den , programovatelný na celý týden , na 2 tužkové baterky . A cena 499kč slovy čtyřistadevadesátdevětvočí.
Nejmenší časové sepnutí je 1min.
A MAKÁ JAK MÁ !!!!!!
To už je důvod k zamyšlení , zdarec
OMLOUVÁM SE VŠEM ZA TĚŽKOU MYSTIFIKACI ? PŮVODNĚ JSEM UVÁĎEL CENU 399,Kč TEĎ JSEM KUPOVAL DALŠÍ A PLATIL JSEM 499 , VŠEM SORRY
jo ten globus baumarkt je desne zastrcenej treba na zlicine. puvodne sem si ani nemyslel, ze to je "obchod pro kutily" a maj tam neskutecny vyber prave tehlech digitalnich prepinacu a podobnejch picovinek... rozhodne pokud uz mate prolezly baumaxy, bauhausy a obi tak zamirte do baumarktu (ma to logo jako globus)
Taky jsem si koupil levnej časovač cca 190,-, ale za tři dny jsem ho byl vrátit, protože se kousal. Raději jsem připlatil a vzal jsem si za 397,- digitální, program na každej den a po 1 minutě. Spokojenost.
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Tak som bol fcera sa kuknut u nas na nejake tie spinacie hodiny, mechanicke ETA za 750!!!
A nejake sracky za 600 Sk :-((((
Dufam, ze f Kosiciach v Baumaxe to bude PODSTATNE lacnejsie, lebo ma slahne. Uz som dost vyvalil za svetla. No uvidime, ci su u nas predajcovia fakt taki ko...ti ako sa hovori (ceny vedia zvysit aj 4x!!!)
Uvidime :-)
No nevím...................... každej asi bydlí hned vedle OBI nebo jinejch velkejch Supraků ,ale zkuste http://www.conrad.cz a uvidíte tam takovejch spínačů ,že nevíš jakej ...............Zkuste to. A vjejich katalogu si to v klidku porovnáš ceny cca.od 269Kč až po cca.2000kč Tak cus a ZHULS...... Jo a maj tam různý vychchchytavky