Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej, vono to zas takova blbost neni. Je to minuly rok, co jsem tu zalozil diskusi o nezmastenem huleni. Sklenik, dobry seminka, vsechno, paldy voneli, krystaly byly a fakt to VUBEC nezmastovalo. Chutove ok. Byl jsem z toho trosku mazec a naky groweri tady v komunite psali, ze se jim to nekdy stalo taky. Se slechtenyma seminkama, indoor. Asi geneticka vada..
Takze musis jenom cekat, az se ti stane to, ceho kazdej jinej se obava
) mozna trosku divny druh cekani, tedy aniz by jsi ho mohl ovlivnit, snad jen frekvenci sazeni )
ja osobne bych tuhle "funkci" trafky vyuzil pri vybirani dalsiho druhu pro svou skrinku, kdybych zkusil chut vice modelu pak by moje selekce nesla "jen" po vysokem obsahu thc, jak to vetsinou u mne je
jako dalsi moznost me napadla "reklama" na produkty "seeds bank", no nebylo by to squele kdyby vam nejdrive prislo na kost 20 modelu a pote by jste jen vybrali Vam nejlepe vyhovujici chut a to vse LEGALNE prave kvuli temer zadnemu obsahu aktivnich kanabolu ?
Napad je to urcite uzitelnej, ale spise jako ""OCHUTNANI"" modelu. Nedokazu si predstavit, kourit vynikajici model po chutove strance a pote necitit to squele, uklidnujici high mno to ne,, kazdopadne napad to nejni spatnej..
Napadnou vas dalsi vyuziti proc (?) pestovat konopi jen kvuli chuti ? ) me spoustu wow
Mne uz se to povedlo kdyz ta kytka bude plna seminek tak zhulovat nebude, letos jsem mel hermouse a ten nezkuroval ale mel dobrou chut, no spis byl bez chuti ale neskrabal, takze to vypada na to to nechat poradne naprcat
Myslím že presne taký model mám doma
Je to bohužial hermafrodit, zhuliť sa z toho nedá, ale vyzerá, vonia a chutí veľmi príjemne
Tak to tiež fajčím len tak pre chuť
Jednou se mi nechtene stalo, je to uz davno, vytrousil sem na chate na pude vetyvku a kdyz sem ji tam po zime nasel tak to chutnalo naprosto normalne a nezmastilo to vubec. Co takhe to presusit a pak na delsi dobu zmrazit. Jen napad, ikdyz si jako rekreacni a obcasny kurak myslim, ze kourit travu bez mnoha dojmu s tim spojenych, jako mimochodem zkourenost, predstavit.