Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Viciola: to mas s kade preboha, ze Nevilles haze ma 32 percent?
To sa mi nezda?
Ja som na strankach jednotlivych firiem co som navstivil zatial nasiel najviac- potencia o hodnote 22 percent u hybrida Skunk 1 * Haze, ale ako pise Plha je to hlavne na schopnostiach konkretneho pestovatela.
lidi hulím 5let z toho 3 aktivně každej den a ani jednou mi z hulení nebylo dobře.... z toho plyne otázka"Proč teda hulím" no hulím pro to že pořád hledám co z toho ostatní maj ..a jestli to není jen snaha zapadnout někam kde se padat nedá..;-)..hulím většinou sám..někdy s holkou a výjmečně se Známejma ale nechápu bandičku típků co se na sebe koukaj a chlamou se hodku možná dvě ,pak se snažej další 2ě hodky udrzet v nalade a nakonec dou dojebany spát..no nevim ale DOUFAM ZE UŽ MINEKDO VYSVĚTLÍ CO Z TOHO HULENÍ MÁ!! CO MU TO DÁVÁ!! JEDEN DOBREJ ZNÁMEJ MNE ŘÍKAL ŽE SE CÍTÍ SVOBODNEJ KDYŽ HULÍ...TO MI PŘIPADLO ASI NEJZAJÍMAVĚŠÍ ale zbytek se podle mne ještě nesrovnali sami ze sebou.
k tej slobode to ma blizko aspon ku mne. Kazdemu to pise inak, ale mozno si musis najst ten svoj spravny model a jeto.Dost zalezi od povahy cloveka a od toho ci si flegma, cholerik atd.
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
mno jejda ja taky takovety jako kámo tak pudem dem dva zahulíme jdem se projít...pohodka ale některé odrůdky jsou prostě ty u kterých vycejtíš že bys tu zhulenost prožil sám ve svém nitru a ne aby sis pak hleďěl svejch vět a taq vždyť jsme stejní pročč to opakovat )
jojo80 :
Tak to ti ak mam byt uprimny neverim,ze hulis len aby si zistil co na tom ostatny vidia je 3 roky kazdy den.
Proste kazdy sme iny kazdy ma rad nieco ine. Neodsudzuj druhych za to co sa im paci a tebe nie. Ja ani sam neviem preco tolko hulim, no viem, ze je potom so znamimi ok a tak to ma byt,urcite nehulim aby som niekam zapadol to je cesta ktora nikam nevedie
No,nerikam ze donna belladonna je nejsilnejsi,ale vcera sem si dal jednu faju a prisaham ze sem videl krasne barevne animovany banany.. Jeste ze jsem si je vyfotil..!! pohodka
to 400w:
no durban je krasna odroda pre outdoor, ma to co by mala dobra outdoorovka mat, teda silu odolnost voci plesnam, nenarocnost a pomerne skore dozrievanie, verim, ze ak ju planujes tento rok von pestovat budes spokojny
caf
no řek by to asi takhle na nirvaně když dáš wizard tak tam más
rozdělení podle učinků. No a někdo má rád duševní skouřenost kdy se hyhňá jak idiot no a někdo fyzickou kdy uplně vykydne.
Já osobně dávám prednost fyzické.
A proto mám rád no name
ja uz mnel taky moznost hulit ledacos za 7let koureni...tak asi nejvetsi palka byl jack herrer-neni vocem,jedno bongo a nevedel sem nic ale potom sem byl nehorazne vytretej a nemohl sem si ani koupit kofolu nebot spolecnost mi robila dost zle...dal bych doporucoval Yumbolt-a,odrudka silna,ale stavy se daji zvladat docela a jeste sem se nesetkal na G se starlight-em nevim proc?!taky doporucuji...no a stari znami-bb,skunk,ww,ak-47
Ja moc dlouho nehulim ,tak je pro mě nejlepši zatim venkovni skunk třikrát sem potahal z 1 skla.... po chvilce sem byl uplně jinde, jak sem se nadechl tak mi chutnal muj vlastni dech byl strašně sladkej nemohl sem stat pořad sem se točil dokola bylo toho vic prostě nejlepši stav kterej sem zatim měl