Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo tak ja studuju a prez tyden nehulim vubec (nejsou lidi,ani chut..., no vlastne obcas si dam brko na ferovku, ale to je malokdy), ale o vikendu to napravuju a to pekne z vostra!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
Dávám si pouzu když dojdou bylinky...
Jinak často si říkám že mě sere hroznej stav krátkodobé paměti, že bych měl dát pauzu - ale posklizni to moc dobře nejde.
Každopádně aby vám tahle bylinka nebrala tak to chce mít pauzu pořád a dopřát si jen občas, večer.. když už je všechno hotový a člověk de relaxovat k Tývce.
Detox si dám tak jednou do týdne, je to lepší než nic, a člověka to pročistí dostatečně.
Dalo by se to přirovnat k vyhazování odpadků...Člověk hulí, hulí, a hulí a odpadky se navršujou, pak člověk na jeden den přestane, koš se pročistí a není pak tolik v pi** na "dojezdech" z hulení. Ale každej to může mít individuálně a tohle může bejt jen výplod mojí zhulenecký mysli.
Teď momentálně si dělám detox 5 dní a ještě dneska budu muset. Sice mě to dost štve, navíc když jsem zrovna skončil i s pivkama a tabáčkem, a dokonce pozoruju i pár abstinenčních příznaků. Ale zase mě drží nad vodou to, že zítra budou 4g Super silver hazu