Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ješte to weedof: Ještě něco to ,že se mnou nechce být kámoš přišlo od něj já to pochopil tak ,že se urazil pro to ,že jsem to od něj nechtěl koupit. Ale nic tohle téma se rozrostlo výc než jsem myslel tak už bi bylo lepší se na to radši vybodnout.
4 Ritch_Geco
Rozhodně tenhle thread nenechávej zavírat, byla by to jenom škoda, protože je to i pro mě fakt zajímavý téma a každej by měl mít možnost se k němu vyjádřit.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
co k tomu víc napsat ? .. Psal sem docela dlouhou uvahu k tomuhle příspěvku ,ale nakonec se mi neprofesionálním postupem smazala Chtěl bych k tomu jen dodat asi to že jak už někdo předemnou řekl nevidíme nikomu do žaludku .. docela ,ale chápu toho člověka /autora , že je silně zmateney z toho co jeho kámoš udělal . Všechno jde vysvětlit a proto bych radil promluvit si o tom hlavně sním . Tím nic fakt nezkazíš a můžeš tím jen získat . Lidi by měli spolu o všem mluvit a hlavně upřímně . Někdy je to složitý a nechce se ,ale je to jediný řešení .
Zajímavý taky bylo jak někdo psal že si mohl být už několikátý kdo ho ten den o hulení prosil a jeho to nasíralo . Tohle chápu a sralo by mě to taky ,ale přece jen bych se takhle nezachoval a kdyby už yo tak bych pak sám přišel a omluvil se . To že se Tvůj kámoš cítí uraženě je fakt na hlavu postavený . Nechápu jak je to možný po tom co jste spolu prožili ... Na druhou stranu ubec nechápu lidi co radí vyčkat a pak mu to oplatit ! To je uplně stejney hnus a takhle bysme nikdy nikam nedošli ! Vím že hulení a peníze mění charakter ,ale myslel sem že tráva ho právě vylepšuje , protože umožnuje pohled do duše toho druhýho . Vím že stím množstvím kouření je to vdycky složitý a natož když se do toho začnou míchat ještě peníze . . . někdy sem taky prostě řekl že toho už tolik nemám a že šetřím a nedám ,ale někdy sem zas dal i to poslední .. přece jen nesmíte myslet jen na sebe . A v tomhle případě je to fakt totálně absurdní .. nedárce toho má mrtě a prosič to nemá jen pro sebe . Držím palce ať se to vysvětlí a ať je všechno v pohodě . A pro ostatní lidi : vemte si z toho ponaučení a to hlavně Ti co by chtěli oplácet a nebo ubec nedávat . Weedofe asi sem Tě dobře nepochopil ,nechtěl bych ale vidět Tvý kámoše po tom jaxi to napsal/já to přečetl . Napadá mě jen jeden výkřik " Kuaa dyť je to kámoš! " A ty jando : mash pěkný kytky ,ale ten přístup ...