Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » končím, THC už nikdy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

A kamarad kterej Te nepodpori, kdyz cejtis ze potrebujes pauzu je bud kurva nebo je na tom jeste hur a potrebuje pomoc ...

Old Post 04-11-2003 v 11:11 AM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
galen
Stálý Člen

Karma uživatele galen - 55% PěstitelskáKarma uživatele galen - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Vapira?

Old Post 04-11-2003 v 12:02 PM
galen je offline   Profil uživatele galen   Find more posts by galen   Foto galerie člena galen   Click here to Send galen a Private Message   Add galen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.P.
Host

Nekoureni? Příspěvek č. 19

Hi all.Neprestavam kourit uplne,ikdyz jsem to mel taky v planu.Dodrzuju urcity pravidla.Driv jsem strasne prasil:joint po ranu,pak dalsi...Celej den je rozmrdanej a clovek mysli jenom na to,kdy si da dalsi.Navic se toho udela mnohem mene.Odhaduju,ze udelam tak tretinu veci.Momentalne kourim v prumeru jedno brcko denne a zasadne navecer.Kdyz udelam vsechno co chci/musim tak pro absolutni relax spek,kafe,cigarko.
Tenhle zpusob muzu vsem vrele doporucit.Otazku penez jsem nikdy neresil/hlina je gratis,nebe mi to zaleva a slunicko sviti. Peace

Old Post 04-11-2003 v 15:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tutti Frutti
~интернешонал~гровер~

Karma uživatele Tutti Frutti - 76% PěstitelskáKarma uživatele Tutti Frutti - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Huu, prestat zatial neplanujem ale na obdobia zvysenej aktivity (pred skuskami v skole atd) obmedzim, na niekolko dni az tyzden-dva. Ked je to serioznejsie, nastupia nootropika, ale to zriedka. Vseobecne frekvencia hulenia u mna zavisi od "realneho" zivota (cez prazdniny sa zamozrejme huli inak nez pred skuskami).
Helios - nejsi ty od mravnostnej policie?
Galen - gumho zrejme myslel vaporizer

kinda back

Old Post 04-11-2003 v 15:34 PM
Tutti Frutti je offline   Profil uživatele Tutti Frutti   Find more posts by Tutti Frutti   Foto galerie člena Tutti Frutti   Click here to Send Tutti Frutti a Private Message   Add Tutti Frutti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Dle mne, pokud máte pocit, že Vám hulení spíš víc dává, než bere (jako třeba já ), tak není důvod přestat.

Ale já taky v životě držím jedno moc dobrý a pravdivý heslo :

Všeho moc škodí !!!!

Proto zas nesouhlasím s "nonstop" kouřením , člověk musí sám vědět kdy přestat, či vynechat, nebo zapauzovat.

outdoor 2003

Old Post 04-11-2003 v 16:47 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slim
Stálý Člen

Karma uživatele Slim - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Zdravicko!Chtel sem se tu celkem rozepsat,ale ten "román" co sem chtel napsat se vleze do jedineho "Hicksova hesla"!

I kdyz zatimco vcera kveceru sem se nad tim prestavanim a omezovanim jenom zasmal.Tak vecer mi dosla SMS od me pritelkyne z Czech rep. ze se ji na mne neco nezdaa ze by chtela abych se k ni choval zas jako dríf.A drif sem nefajcil (teda aspon v lete)tak casto jako ted po sklizni Takze Hicksi dik za radu.Takze tak max.2x denne pres tyden a vo weekendu (bohuzel)vubec.Drzim si palce a vam ostatnim samozrejmne taky!Life in Peace

Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.

*MiGueL*

Old Post 04-11-2003 v 17:25 PM
Slim je offline   Profil uživatele Slim   Find more posts by Slim   Foto galerie člena Slim   Click here to Send Slim a Private Message   Add Slim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Nerovnej boj Příspěvek č. 23

Pro alkohol nežiju, nekouřim a nepiju. Jedinej nešvar, kterej mám, je právě vyhulování. A přestat? Ó, jak se ve mně perou a perou touha dostat se na vysněnou VŠ a touha si zahulit. Zvlášť když úrodičky je hafo... Rada už tu jedna zmíněna byla - přestat se stýkat se stejně závislejma kámošema a najít si nějakej pořádnej koníček: pokud máte aspoň trochu hudební cítění, začněte na něco hrát. A neřikejte si, že už je pozdě. Pokud v sobě najdete jen trocha grafickýho nadání, běžte do focení nebo malování, či počítačový grafiky. A k tomu si pořiďte nějaký to pěkný kolo (mám na mysli zachovalou ukrajinu) a projíždějte se po přírodě. Kdybyste oplývali větším než malým množstvím peněz, tak motorka je bomba věc. Zvláště se o ní starat, to zabere někdy kvanta času a naučí vás to trpělivosti. A nebo můžete dělat třeba všecko najednou, jako já ) (až na tu grafiku a malování) (fuj, já se ale nadýmám pýchou---) Jinak rizika přestávání atd. už tu byly zhusta a kvalitně popsána, k tomu se netřeba vyjadřovat. Hodně štěstí ve vychytávání a zlepšování života !!! P.S.: du si ubalit brko. AKkorát že né pro sebe, nýbrž pro kámoše. Jó, to taky pomáhá, když třeba jen motáte. Akorát to potom nesmáte sami zkouřit ! Obdarovat někoho je tak krásný...

Old Post 04-11-2003 v 18:53 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

No ale podle tvého výraziva
to zase nějaké extrémní výsledky nemá, ne?

Old Post 04-11-2003 v 23:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pakor
Herreromil

Karma uživatele pakor - 69% PěstitelskáKarma uživatele pakor - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Trava mi pomohla zistit kto som,co chcem,otvorila mi mysel,naucila ma vazit si tie prave hodnoty, je mi s nou dobre a mam ju rad ale nie najradsej zo vsetkeho.To je asi najdolezitejsie ked niekto zacne zit len pre trafku je to s nim zlé.

Pakorova 70W záhradka

Dva chatové bubblery

Old Post 05-11-2003 v 10:13 AM
pakor je offline   Profil uživatele pakor   Find more posts by pakor   Foto galerie člena pakor   Click here to Send pakor a Private Message   Add pakor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Nedávno jsem se rozhodnul, že skončím s cigárama. Tráva mi celkem pomáhá překonat absťák. Musím podotknout, že si dám až večír, přes den vůbec nic... Momentálně hulíme každej den, na cíga mám chuť přes den, jak zahulím, vůbec si na to nevzpomenu (a to jsem čadil krachli denně, někdy i víc). Každopádně začínám mít pocit, že tudy cesta nepovede. Přestat s ganjou rozhodně nechci, chtělo by to jen omezit na ty "víkendofky". Když bych přestal, mám pocit, že bych přišel o spoustu veselých okamžiků a mnoho cool nápadů a myšlenek... Negativem je šílená žravost a to, že je občas člověk nablblej i když zhulenej není...

Old Post 05-11-2003 v 10:26 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Přestat hulit? zrovna teď rozhodně néé. Nemám to zapotřebí jelikož nepálim 100 špeků každej den, ale opravdu vobčas - párkrát do tejdne (to se snažim dodržovat ). To spíš ještě víc omezim chlastání těch piváků, to chce ale čas

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 05-11-2003 v 10:29 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mariman
Stálý Člen

Karma uživatele mariman - 79% PěstitelskáKarma uživatele mariman - 79% Pěstitelská

Palec dolů cože??? Příspěvek č. 28

hej! chlape!!! o čem to mluvíš? nikoho nepresvědčuj, to je pouze na každém zvlášť!!! JO! a kdyby mi to lezlo do peněz, tak bych asi nikdy pořádně nehulil, šmelina se nedělá!!!!

Old Post 05-11-2003 v 11:12 AM
mariman je offline   Profil uživatele mariman   Find more posts by mariman   Foto galerie člena mariman   Click here to Send mariman a Private Message   Add mariman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wowek
Stálý Člen

Karma uživatele Wowek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Tak to já hulim 3 a pů roku a nikdy mě ani nenapadlo přestat ani omezit nesmírně mě to baví ...

fest hulim cca 2 roky tzn každej den alespon špíčka no a neřek bych že sem blbej nebo že nemam pamět a to hulim většinou skank...

přestat bys neměl !!
rada lidem NIKDY NEP5EST8VEJTE HULIT KVULI HOLCE NEBO JINÍ HOVADINĚ !!!

Old Post 05-11-2003 v 15:00 PM
Wowek je offline   Profil uživatele Wowek   Find more posts by Wowek   Foto galerie člena Wowek   Click here to Send Wowek a Private Message   Add Wowek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wowek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GREEEN
Stálý Člen

Karma uživatele GREEEN - 65% PěstitelskáKarma uživatele GREEEN - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

NIKDY NEP5EST8VEJTE HULIT KVULI HOLCE NEBO JINÍ HOVADINĚ !!! - husty

Old Post 05-11-2003 v 17:11 PM
GREEEN je offline   Profil uživatele GREEEN   Find more posts by GREEEN   Foto galerie člena GREEEN   Click here to Send GREEEN a Private Message   Add GREEEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
l´amateur;)
Nový Člen

Karma uživatele l´amateur;) - 0% Pěstitelská

Pohodička no more ionts:) Příspěvek č. 31

kazdopadne preji hodne uspechu vsem tem, co uz na to kaslou, protoze je to proste nejak vyznamne omezuje a kour se postupne stava dulezitejsi a dulezitejsi prioritou..taky mam obcas pocit, ze uz to snad ani neni dobry... ale v posledni dobe se snazim proste podpalit prvni dobrotu az nejak na vecer a zjistuju, ze je to super - muzu cely den fungovat a vecer si to opravdu vychutnat..naopak kdyz prvni wec podpaluju cestou na autobusovou zastavku kdyz jedu do skoly, neni to moc energizing pro celej den takze je to treba jedna z moznejch variant... brou noc vsem

*K*

Old Post 05-11-2003 v 22:39 PM
l´amateur;) je offline   Profil uživatele l´amateur;)   Find more posts by l´amateur;)   Foto galerie člena l´amateur;)   Click here to Send l´amateur;) a Private Message   Add l´amateur;) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Re: no more ionts:) Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od l´amateur
.........ale v posledni dobe se snazim proste podpalit prvni dobrotu az nejak na vecer a zjistuju, ze je to super - muzu cely den fungovat a vecer si to opravdu vychutnat....

Tak tak, takhle nějak funguju přes podzim já a pár lidí kolem a je to v poho .

outdoor 2003

Old Post 06-11-2003 v 10:48 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás