Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hi all.Neprestavam kourit uplne,ikdyz jsem to mel taky v planu.Dodrzuju urcity pravidla.Driv jsem strasne prasil:joint po ranu,pak dalsi...Celej den je rozmrdanej a clovek mysli jenom na to,kdy si da dalsi.Navic se toho udela mnohem mene.Odhaduju,ze udelam tak tretinu veci.Momentalne kourim v prumeru jedno brcko denne a zasadne navecer.Kdyz udelam vsechno co chci/musim tak pro absolutni relax spek,kafe,cigarko.
Tenhle zpusob muzu vsem vrele doporucit.Otazku penez jsem nikdy neresil/hlina je gratis,nebe mi to zaleva a slunicko sviti. Peace
Huu, prestat zatial neplanujem ale na obdobia zvysenej aktivity (pred skuskami v skole atd) obmedzim, na niekolko dni az tyzden-dva. Ked je to serioznejsie, nastupia nootropika, ale to zriedka. Vseobecne frekvencia hulenia u mna zavisi od "realneho" zivota (cez prazdniny sa zamozrejme huli inak nez pred skuskami).
Helios - nejsi ty od mravnostnej policie?
Galen - gumho zrejme myslel vaporizer
Zdravicko!Chtel sem se tu celkem rozepsat,ale ten "román" co sem chtel napsat se vleze do jedineho "Hicksova hesla"!
I kdyz zatimco vcera kveceru sem se nad tim prestavanim a omezovanim jenom zasmal.Tak vecer mi dosla SMS od me pritelkyne z Czech rep. ze se ji na mne neco nezdaa ze by chtela abych se k ni choval zas jako dríf.A drif sem nefajcil (teda aspon v lete)tak casto jako ted po sklizni Takze Hicksi dik za radu.Takze tak max.2x denne pres tyden a vo weekendu (bohuzel)vubec.Drzim si palce a vam ostatnim samozrejmne taky!Life in Peace
Pamatuj v pokoji a míru,že Absolutno,Tao je vtobě samém,že mezi ním a tebou nestojí žadný kněz ani kult,dogma,výrok,žadné učení ani učitel.Mysli na to,že není podstatné Dobro a Zlo,Já a Ty,Nitro a Vnějšek,Život a Smrt.Vejdi do Sféry,v níž není strach ze smrti ani naděje na posmrtný život,kde jsi prost břemen života i potřeby spasení.Ty sám jsi Tao.Buď tedy niní skálou,na níž marně naražejí vlny života.
Pro alkohol nežiju, nekouřim a nepiju. Jedinej nešvar, kterej mám, je právě vyhulování. A přestat? Ó, jak se ve mně perou a perou touha dostat se na vysněnou VŠ a touha si zahulit. Zvlášť když úrodičky je hafo... Rada už tu jedna zmíněna byla - přestat se stýkat se stejně závislejma kámošema a najít si nějakej pořádnej koníček: pokud máte aspoň trochu hudební cítění, začněte na něco hrát. A neřikejte si, že už je pozdě. Pokud v sobě najdete jen trocha grafickýho nadání, běžte do focení nebo malování, či počítačový grafiky. A k tomu si pořiďte nějaký to pěkný kolo (mám na mysli zachovalou ukrajinu) a projíždějte se po přírodě. Kdybyste oplývali větším než malým množstvím peněz, tak motorka je bomba věc. Zvláště se o ní starat, to zabere někdy kvanta času a naučí vás to trpělivosti. A nebo můžete dělat třeba všecko najednou, jako já ) (až na tu grafiku a malování) (fuj, já se ale nadýmám pýchou---) Jinak rizika přestávání atd. už tu byly zhusta a kvalitně popsána, k tomu se netřeba vyjadřovat. Hodně štěstí ve vychytávání a zlepšování života !!! P.S.: du si ubalit brko. AKkorát že né pro sebe, nýbrž pro kámoše. Jó, to taky pomáhá, když třeba jen motáte. Akorát to potom nesmáte sami zkouřit ! Obdarovat někoho je tak krásný...
Trava mi pomohla zistit kto som,co chcem,otvorila mi mysel,naucila ma vazit si tie prave hodnoty, je mi s nou dobre a mam ju rad ale nie najradsej zo vsetkeho.To je asi najdolezitejsie ked niekto zacne zit len pre trafku je to s nim zlé.
Nedávno jsem se rozhodnul, že skončím s cigárama. Tráva mi celkem pomáhá překonat absťák. Musím podotknout, že si dám až večír, přes den vůbec nic... Momentálně hulíme každej den, na cíga mám chuť přes den, jak zahulím, vůbec si na to nevzpomenu (a to jsem čadil krachli denně, někdy i víc). Každopádně začínám mít pocit, že tudy cesta nepovede. Přestat s ganjou rozhodně nechci, chtělo by to jen omezit na ty "víkendofky". Když bych přestal, mám pocit, že bych přišel o spoustu veselých okamžiků a mnoho cool nápadů a myšlenek... Negativem je šílená žravost a to, že je občas člověk nablblej i když zhulenej není...
Přestat hulit? zrovna teď rozhodně néé. Nemám to zapotřebí jelikož nepálim 100 špeků každej den, ale opravdu vobčas - párkrát do tejdne (to se snažim dodržovat ). To spíš ještě víc omezim chlastání těch piváků, to chce ale čas
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
hej! chlape!!! o čem to mluvíš? nikoho nepresvědčuj, to je pouze na každém zvlášť!!! JO! a kdyby mi to lezlo do peněz, tak bych asi nikdy pořádně nehulil, šmelina se nedělá!!!!
kazdopadne preji hodne uspechu vsem tem, co uz na to kaslou, protoze je to proste nejak vyznamne omezuje a kour se postupne stava dulezitejsi a dulezitejsi prioritou..taky mam obcas pocit, ze uz to snad ani neni dobry... ale v posledni dobe se snazim proste podpalit prvni dobrotu az nejak na vecer a zjistuju, ze je to super - muzu cely den fungovat a vecer si to opravdu vychutnat..naopak kdyz prvni wec podpaluju cestou na autobusovou zastavku kdyz jedu do skoly, neni to moc energizing pro celej den takze je to treba jedna z moznejch variant... brou noc vsem
Původní příspěvek od l´amateur .........ale v posledni dobe se snazim proste podpalit prvni dobrotu az nejak na vecer a zjistuju, ze je to super - muzu cely den fungovat a vecer si to opravdu vychutnat....
Tak tak, takhle nějak funguju přes podzim já a pár lidí kolem a je to v poho .