Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odvlhcovacky su rozne ale pozeraj taku kde si vies nastavit aku vlhkost chces a kolko L na den
Zalezi od velkosti priestoru, fajn su napr "Trotec "
Pocitaj spotreba 200-400w, ale ako pisu vyssie ak budes vzduch tocit v tej bude kde to mas tak ti stupne aj teplota.
Ak to ale nie je zateplene, je to drahy grow
vyzera na rebrand trotec, 10l/den no neviem ci to nebude malo mal som tusim 15l/den a po par dnoch som kupil 20l/den.
Lebo ta slabsia pojde nonstop a neodvlhci tolko, silnejsia to stiha dat dole a vypnut sa.
Joo ta sakura vypadá dobře, hlavně že má možnost odvádět odpad jinam , zkus ji podložit nějak třeba tak o 30cm a pořiď nějakej barel do kterýho to bude téct samospádem, vnitřní nádržka na 2l vydrží tak půl den .... + Fakt velkej bonus je že ti z toho teče voda s EC 0 , a není to zanedbatelný množství a když to budeš ředit s kohoutkovicí 50/50 tak je to ideální voda na zalévání ,.. 😁 byl jsem na tom stejně , koupil jsem si nějakou mrdku za 1000 a nic , teď nám Rohnson za 4k a max. spokojenost
A s tou spotřebou to nebude tak horký ,.. ten odběr je udávan při maximálním výkonu , tyhle odvhlčovačky mají max 300w , v průměru spíš 150w , většinou stačí zapínat jen na noc ,.. to seš zase na půlce ,...
Noo , když pojedeš na plnej výkon 10l / 24h a tak možná i míň..
Ona se pak sama vypne ta odvhlčovačka když je plná , ja jsem koupil v Tescu za 140kc 30l barel a ten vydrží necelej týden než se naplní ,
S tou vodou , to je složitější určitě je to tu někde vysvětlený i lépe ale zkusím to ,.. voda s EC skoro 0 ( RO,destilka atd..) můj názor ... hůř drží PH protože jak je jakoby prázdná od minerálů a iontů , tak když s ní budeš míchat hnojky tak v prvních hodinách a dnech to bude dělat různý svoje interní reakce xD a bude tam lítat pH ( lepší přirovnání nemám xD ) , kdežto kohoutkovka odstátá dobře tohle uz nedělá s dobrejma hnojkama , proto když to smícháš třeba 50/50 a necháš odstát tak ti to bude držet líp ph , ale to je jen můj názor
Aha, jako mě teče 0,4 EC z kohoutku, takže pohoda.
Ta odvlhčovačka snad ale umí i to, aby voda odtejkala z hadičky do vejšky, nebo ne ?
Tyjo vlastně by to šlo nějak vymyslet, aby tekla rovnou ven na trávu, hmmm....
Myslím že ne , v odvlhčovače ta voda kondenzuje a pak akorát odtéká do nádržky vnitřní / hadici ven samospádem , takže jak jsem psal , musíš ji trochu podložit něčím 😁 to nevím jestli je dobrý nápad to nechat přímo odtékat na kytky , leda bys to chtěl flushovat , ( což vlastně smysl dává v tvém případě xD ) možná si pohrát s akvarijníma hadičkama a rozvést to ke každé kytí )
Mi vůbec nedošlo že jsem to napsal špatně.... jsem myslel jako na trávník xD xD
Použít to ale místo flushe by bylo krutý xD
Možná to s tim kýblem nakonec nějak vymyslim...
od včerejška tam je jenom litr v nádržce caajk.
Asi tam nemám tolik vlhko jak ty.
Ale dík za nápad, s tou vlhkostí pořád bojuju a nějak mi nedošlo že existujou takhle silný odvčkovačky který to všechno vlastně řešej.
Tak už sou propláchlí pořádně... přidal jsem na konci ještě 45ml na 20 litrů kanál flusu, věřim že pomůže. https://www.higarden.cz/hnojiva-can...sQaAsoqEALw_wcB
Tyjo ale super pálky jako... a přitom ještě nedozrávaj, všechny pestíky jsou bílý...
Aby to nakonec zase neplesnivělo v těch hlavicích :p
A nechceš v zájmu vědy a pokroku zkusit jednu kytku bez toho kanál flusu a pak porovnat jestli je v tom cítit rozdíl ? 😁 za chvíly mě to taky čeká a přemýšlím že taky pořídím něco v tomhle stylu , buď Cannu a nebo od AN flawless Finish , ale říkám si jestli to není spíš způsob jak tahat z lidí další love 😁
Nemám rád když to pak musim nějak třídit, jen ať je to hezky všechno stejný :--p
Minulou sklizeň to kvetlo podobně a flus jsem nepřidával, takže rozdíl stejně poznám. (nebo si řeknu že to nemělo smysl)