Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od 2echy Zdar chlapy..Můžete napsat jaký konkrétně fast verze vám už nakvetaj...
Dikec
Dovolím si drobný update, Quickkush mi paličky menší než nehet u malíčku začaly plesnivět a to je venku z foliáku v květináči s omezenou zálivkou. To jsem ještě neviděl.
Nechám si ho na pozorování, počítám že za dva týdny celej shnije...Za sebe už ho pěstovat nebudu.
no to je fakt divne ..jako jo vlhkost je venku vysoko ..a kor ve skleniku ale aby byly tak male paldy plesnive je zvlastne ..nemas ve skleniku este nejaku zeleninu ?:
Právěže jsem ho nechtěl mít ve foliaku, tak je venku, stojí vedle borovice, celkově je hodně řídkej-nezaštipovnej a málo hnojenej. U nás poslední dobou zas tak moc nechcalo. Poslední bouřka mi z něj urvala větev, vrcholovka velikosti palce plesnivá není, některé drobné paličky jo. Celkově je to dost nezralý, ani ještě moc nevoní. Fakt divný.
Ráno jsem sklidil zatmívanej Orange Bud, potřeboval by ještě týden ale teď má až do čtvrka chcát tak by stejně moc nedovalil a začala se taky objevovat plíseň. Těžký život outdoorgrowera.
o rychlosti nákvětu ti může říct jen matkař - pokud jde o klony
u semínek to může být cokoliv. Viděl jsem "fast", které nakvétaly později, než některé fenotypy "standard"... ;-)
to plesnivění je někdy tím, že se vlhkostí sráží kapky vody, pak do toho praží slunce, vznikne nekrotické pletivo, na který nemá rostlina z hlediska reakce vůči patogenu možnost reagovat, a objeví se ložisko plísně. To potom může rozšiřovat spory dál a k zaplísnění dojde dříve, než tomu bývá obvyklé koncem září...
osobně bych druhý a třetí týden květu stříknul Polyversem.
Děláš to tak pravidelně? Projevuje se to nějak na chuti? Osobně mám trochu blok proti stříkání čehokoliv do palic, i když vím co je polyversum. Mělo by ale částečně působit prevetnivně i v zálivce..No musel jsem to nakonec před chvílí ve foliáku dosklidit celé, než abych to přenechal plísni.