Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to v Light mixu jenom a je tam přidanej Supermix od Plagronu, hnojim Biobizz B ,Top Max ,Bio Heaven nebo co to je a Áčko Guankolong ale to nebylo moc třeba jen na ty c osli dýl, Long fena ty mi příjdou nenažraný.
Sem zvedav kolik to bude gramu po vysušení myslím čiste masko, bez tech listu nechci kritizovat ale podle mne nič moc A nech ti to nezačne plísnout, dal bych tam ventilator ako p. PRDUM
Je fakt že fotit bys mohl líp :-)
Co se týká guerilla grow skillu a výsledku není moc co kritizovat. Na ty paldy praží srpnový slunce. Prostě to jsou kameny.
Plísni se v srpnu daří mnohem líp než na konci září. Ztráty jsou povolený, je to jednoznačně vítězství. Hlavně nad sebou :-).
Už víš co s tou hlínou a tak? Až spadne listí jak to bude vypadat, o tuhle sklizeň nejde, ale místa by fakt byla škoda.
OOO pan fotograf sa ozval Kameny? Tak to sou podle tebe kameny? podle mne košťata uvidime ve finale mudrc Nieže by som kritizoval ale kritizujem , tak hoď ten špalik na vahu a pošli genialni foto až tobe spadne listi!!! nuž niekto fotomacher a nekdo pestovatel že blbe? hanba , s timhle vynosem bys ziskal oceneni fotografie v praze na ulici šmejde blbe , kup si lepši fotak, pestuješ len aby si mal za malou hrst Tym ta nechcem urazat ale seš jenom hrstkar Nuž nekto pestuje kvoli fotkam že jo? blbe
Zdar a sílu , v pruměru maj 50/60 gramu na kytku zhruba, Jinak to je hodně lehonky po uschnutí pryskeřice příjemě voní je fakt cítit že je to bio učinek je dostatečně silnej , dá se na tom fungovat celej den. Příde mi že nemam po tom tolik vyschlo v puse jak po indorech. Jasný že se to musí uklidit aby to bilo Bio se všim všudy, zasírat přírodu nakou chemií a prazdnejma flaškama je k zamyšlení.
50 60 gramu na kitku ? aj s tema kostrnkama a vazis to za mokra? Uboheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee když ti to vyschne a ešte splesnivie vice tak to je teda výýýýýýýýýhra
Ty vole bandito, takovýho trapáka jako jseš ty už jsem dlouho neviděl, a to znám pár opravdu povadlejch kokotů. Fandím ti, provokace je nevyšší forma komunikace.
Pane domácí, brzy smažu, jen sem si ožralej nemoh pomoct....
Takže minimálně půl kg. Auto je pro mě fajn hlavně pro nenápadnost, ale jinak zaberou na stejnej výnos mnohonásobně víc plochy, zas na kratší dobu.
No vlastně mě šlo o to co třeba s hlínou, perlit je vidět atd. Přišel jsem o flek i v zimě, právě že najednou je vidět a líp se chodí terénem. NJ chybama se učíme.
Původní příspěvek od el_BANDITO Sem zvedav kolik to bude gramu po vysušení myslím čiste masko, bez tech listu nechci kritizovat ale podle mne nič moc A nech ti to nezačne plísnout, dal bych tam ventilator ako p. PRDUM
Tohle ale neni o gramech s počtem 52 kytek to nemusim řešit, je to o poznani Automazara a jeho fenotypech. Je určitě víc stabilizovanej neš ten tvuj pochod myslenek co se ti sune hlavou.
Dneska jsem tam našel tohle a hodně mě to překvapilo, sice nechutná jako mazar ale taky nechutná špatně. Síla tam je ja musel rano tlačit koloběžku vedle sebe nevim jestli to bylo tim že jsem se nenasnídal každopádně jo silny to je.
zdar automazar musim vychvalit, dobra potentni vodruda, ale nachylna na plisne hlavne pres noc, kdy je vlhkost treba 4 dny pres 90% to se tam pak zafoukaj loziska a musi prijit predcasna sklizen, jinak potencional je slusny, dalsi vec ze ze roste strasne dlouho pres 40 dni a pak to zacne kvest, na plny vykveteni to chce 100-115 dni