Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes každé 300ml zalito,3,5ml/l cocos A+B,rhizotonic 2ml/l.
Ještě že měřím EC protože jsem si neuvědomil že do postřikovače dávám 5l,ale dal hnojky na 10l takže EC +3 mi nehrálo.
EC zálivky 1,9.
Teplota 20-30°C
Vlhkost 80%.
Od pondělí jedeme 12/12.
Kořeny už lezou otvory květináčů.
Vana zbavená vody,podmisky taky.
Na dně stanu se udělala menší louže protože přetékají podmínky tak asi budu méně zalévat.
Příští týden přepnu světlo na 200w.
Světlo přibližně 50cm na vrcholky.
5 dní 12/12.
Dnes postřik calmag 0,5ml/L.
Holky jedou,mají krásnou barvu.
V neděli zvýšíme výkon na 200W a možná zapnu odtah protože vlhkost je vysoká +-80%.
Jsou trošku bledší,trochu to zkresluje to světlo protože má takovou bílou barvu.
EC zálivky 0,5.
V týdnu dostali čistou dešťovou každé 300ml.
To mě přivádí k dotazu poznáte už takhle brzo zda jde o strain pandora by paradise seeds nebo mexican candy by super strains? Viz poslední foto...
EC im kludne práskni už 0,9-1,1. daj viac N zložky. z foto naozaj nie som schopný posúdiť o aký strain sa jedná, pokial máš semená je dosť možné že tam tých strainov bude viac. peace Hector.
Čau. Koukám, že máme letos podobný semena.
Už ti ta CBD Therapy nahodila preflowers? Ta moje je má do fialova a výrobce nepíše nic o tom, že by se květy měly nějak barvit...
La Bernu jsem sázel pozdě, tam zatím není moc na co koukat ale Critical od RQS krásně voní už na růstu, těš se.
Critical auto jsem dal kámošovi, možná budu mít o víkendu fotky. Veverky ale nezklamou.
Superšimpanzi Vesmírných sborů, kteří v nulové gravitaci páchají nemravnosti, ztrácejí nárok na banány.
Čau
Týden jedou 12/12,přepnuto na 200w.
Holky rostou pěkně.
Zalito 600ml každé,kokos a+b 3,5ml/l,rhizotonic 4ml/l calmag 0,5ml/l.
Chápu že zatím nepoznáte stran ale je to asi jediná chybka kdy nevím co to je,protože z jiffu vyrazili 2 rostlinky.Časem snad poznáme na výběr jsou 2 varianty.
Trochu jsem se lekl že jsou spodky bledé ale asi to bude v normě.teplota je ok,Světlo radši zvednuto,aspoň se vytáhnou.
Každou chvíli budu zapínat odtah ať klesne vlhkost.
Zítra juknu na tu LA Bernu.
Veverky už jedu třetím rokem,ano nezklamou.
Já ani nevím jestli na ten critical budu mít chuť,mám to v boxu spíš jako do počtu.
Osobně se zaměřím spíš na ty cbd strainy.
zdar, kamo tie spodky su rozhodne nedoživené, za chvílu začnú opadať. dokŕm ich prosím ťa nemožem sa na to pozerať, ledva začali kvitnúť a už im blednú spodné listy.. no flame. ps: na co ich potrebujes mat vytahane?
Čau.
Udělal si velkou chybu v tom, že si je přepl v tomto stavu. Málo si krmil A+B. Chybí ti tam dusík jak blázen a to se ti podepíše na výnosu. Musíš to okamžitě nakrmit. Vykašli se na rhyzotonic at se vejdeš do EC a přidej na A+B. To EC máš mít teď už aspoň na 1.4 takže ideálně udělej teď proplach čistou a naper jim jen A+B +calmag. Hodně štěstí. Peace
Dnes dostali nažrat každá 600ml,
dusík 1ml/L calmag 0,7ml/l.
EC 0,9.
Spodky jsou nedoživený,nejvíce mě mrzí že se to podepsalo na těch cbd odrůdách ,klasiky a auta jsou v pohodě.
Málo sem nekrmil A+B,dostávali podle tabulky 1x týdně.
Příští týden respektive v neděli už dostanou greensensation.
Pokial si si 100% istý, že si dodržal správne dávkovanie tak zmeraj pH, moze byt ze ti lieta dost vysoko a holky neprijimaju dusik tak ako by mali. Ale tabulkou by som sa neriadil, kup si najlacnejsi EC metr. Ja mam asi za 300kc ktory dokonca nemeria v siemensoch/sekundu a musim to konvertovat cez tabulku, ale funguje a zatial nesklamal... to je jediná istota.
Ph metr mi odešel ale už je na cestě nový.
EC včera 2,5 mínus 0,5 vstupní voda.
Coco A+B 3ml/l,greensesation 1ml/l,calmag 0,7ml/l,rhizotonic 4ml/l.Každé zalito 600ml.
tak davaj viac A zlozky tam je len dusik 2:1 k B ....a Green Senstion sa dava az v neskorsej faze kvetu je to v podstate pk ... a ec 2,5 je vela a mas vstupnu vodu 0,5 a este pridavas calmag??
Žluté listy do pryč, trochu bych to světlo zvednul, podle fotek to vypadá tak 30cm max..dal bych 50-60cm nad a na plný výkon..
Jinak doporučuji změřit výtok EC z květináče.
Ph bude v pohodě, ale na to EC jsem zvědavý.
Ahoj,greensensation dávám podle tabulky,jsme celkem v 7.týdnu dostali 3,5ml A+B,4ml/l rhizotonic,a kapku calmagu.
Žluté listy šli do pryč viz 1 versus 2 fotka.
EC výtoku bylo 1,2 což je podle mě v pohodě.
Světlo zvednuto,a přepnuto na 250w,za 14 dní půjde na extreme. .