Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kalashnikov roste a kvete. Mají cca 2m+ . Týden po výkvětu nasazeno základní hnojivo Plagron Alga Bloom. Čtvrtý týden nasazen Plagron Green Sensation a přídavek Plagron Sugar Royal.
Čau. Loni jsem sundal začátkem listopadu a zvládla to pěkně i přes mrazíky. Když budou mrazíky tak zalévat jen přes den (ne ráno ne večer) můžou umrznout kořeny co nejsou moc hluboko. Týden před sundáním bude proplach, ale těžko říci kdy přesně. Uvidim jak to pokvete.
GreenSensation byl jen na test uz mám PK. Jen jsem ho chtěl vyzkoušet 100ml. Ano propláchnu. V boxu taky proplachuješ tak proč ne venku, musíš jí dát trochu lásky. Od 3. týdne do nich peru hnojku, párkrát jen dešťovkuo a nechávám pokud je počasí už bez vody ať kytka ze sebe vyždíme co nejvíce. Hezky se květy zatáhnou.