Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
trošku sem jim helcnul vic fishmixu od biobizz a taky už mají nedostatky trošku sem to sním přehnal a hlavně už tlačí ven protože maji cca 35 cm + a 1 L květináče venku už by byli dávno ale počasí letos zatím nic moc přiště se neunáhlím a začnu předpěst po 20 dubnu..Jinak se vše venku snad spraví....Ubral jsem na počtu protože tolik kytek bych sám nedal a to děsný taháni hlíny ani nemluvim bude jich celkem 8 a to 2x citical sour od female seeds 4x green poison fast sweet seeds a 1x gelato a 1 x ak47 x northern light fair seeds at se zelená celkem mám 3 fleky tak snad aspon jeden sklidím
Ok, já bych to párkrát zastřihnul , aby se to hezky větvilo a byl z toho pěkný keřík, pak by ti to neletělo ani tolik do výšky, ale nebudu ti do toho kecat😉
Ohnutí je good, indoor mi to udělalo docela rachot. Kalashnikova chci aspoň 2x střihnout když bude fajn tak 3x. Chci vidět rozdíl bez a se zastřihnutím. Občas se mrknu na pokrok. Růstu zdar.
Zdravím zítra mám v plánu se jit podivat po 22 dnech ven na pole zda tam mám ještě kytky nebo ne snad ano .-) Měl jsem coronuu no ...Momentálně mám venku celkem 4 rostliny a to 2x Critical Sour od Female Seeds a 1x križence ak47 x nothern light a 1x Gelato ze stáje Fair Seeds udělám nějaký foto pokud tam budou,sám jsem zvědavej co se tam 3týdny dělo když byli i bouřky a počasí v květnu nic moc tak uvidíme...
Doma mám do zálohy na parapetu 4x Green Poison fast ze stáje Sweet Seeds,které pujdou ven kolem června od středy se má počasy pomalu dát do pohody takže tak a skrz tu koronu nebyl čas je dávat dřív bohužel nebude na 1 ního máje ale na 1 ního června letos no ...
PS.....:.... jen připomenu ty holky co jsou venku byli v pudě namíchané zahradnický substrát s perlitem a mycothrízní houbami + Biotabs startrex+ Bacterie + na zkoušku netopíří guano se zbytkem si 3 týdny hrála přiroda