Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jede to hezky
Chci mít úplně plný prostor a čekám na Rusku která už maka jak jen to jde
Musel jsem prostrihat ostatní aby se vyrovnaly a byly stejně velký ..
Ted jen počkám až se z toho proberou a prepnu
GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito
Pokusím se o to při každém zaštipu ale ne vždy to vyjde
Většinou všem říkám ze je to jedno protože místo jedné větve budou minimálně dvě když se to nepovede
Ale už parkrat jsem měl i 5 a víc když se trefiš 😀😉
GROW IS SHOW
Carllito
cau
na rust staci klasika rozsvitit diody plus jim nechavam i cervene spektrum (koreny to maji radi)
a na kvet jen menim cas a pridam na posledni mesic to fialove
snad jsem pomohl
jinak ja musim rict ze me tohle svetlo prekvapilo hodne fakt pekny vysledek i kvalita...
a taky mi prijde ze jsou pod tim kytky cca o 2-5 dnu drive
GROW IS SHOW
Carllito
660nm Deep RED - mozes mat stale
380-400nm UV mozes posledny mesiac sedi
730nm FarRED nechas v raste ked ich chces natiahnut, ked si myslis ze su dost velke mozes vypnut alebo nechat aj po prve puky kvetov, a potom zase ku koncu posledne 2tyzdne.
EDIT: samozrejme tie spektra mozes skusat ako chces, neni na to presny postup , moze sa to aj model od modelu troska zmenit ako budu reagovat, je to na dlhsie.
Oproti jednemu typu spektra u HPS je to next level
Som rad ze sa ti tiez potvrdila teoria zrychleneho kvetu/dozrievania.
Ked skusis model co je bezne 70d tam uvidis skor aj 10dni
BAVA teraz upgraduje svetla a spravili novy QB panel s UVB 280-310nm udajne testuju tak som zvedavy