Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Nevim co se děje s miminkama??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No muj poznatek je, ze je tam muzes drzet az 6 tydnu. Nebo do te doby, dokud nedosahnou pozadovane vysky. Minimum nez je das pod sodik je cca 10-14 dni, podle odrudy. Navic az je soupnes pod sodik, musis ho nejdriv zvednout tak, aby nedostaly maly kyticky shock z vedra a jineho spektra. Pote je muzes potrenovat a postupne sodik snizovat az na potrebnou vysku.

sunset

usmivejte se, bude vam lip

Old Post 05-01-2002 v 07:13 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YAHMAN
Stálý Člen

Karma uživatele YAHMAN - 79% PěstitelskáKarma uživatele YAHMAN - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdravim sunsete, dik za radu. Necham je tedy 14 dni a pak je zkusim dat pod sodik ( a zacnu se modlit ).

Tech 6 tydnu si myslel na celou rustovou fazi? Nebudou potom moc slabe?

Old Post 05-01-2002 v 14:52 PM
YAHMAN je offline   Profil uživatele YAHMAN   Find more posts by YAHMAN   Foto galerie člena YAHMAN   Click here to Send YAHMAN a Private Message   Add YAHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Karma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% PěstitelskáKarma uživatele sunset - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

6-8 tydnu je (imho) zarucenych, pak podle modelu.

Na CELOU rustovou fazi je to samozrejme malo, ale hooodne zalezi na wattazi tech zarivek tak, aby ti to nevykvetlo samovolne. Slabosti myslis asi stonek, tam to maximalne ovlivnuje vetrak, ktery kytkama pekne houpe v rytmu swingu

Uz jsem tu nekde psal, ze mi po 8mi tydnech pod 15W/stopa2 pri sviceni 18/6 kyticky zacaly kvest, to je je opravdu malo.

Jeste upresneni - pokud zacnes semena rovnou pod sodikem, neni to takovy problem, ale stejne musis mit sodikofku relativne vysoko. Jen kdyz premistis zpod zarivky zakoreneny maly rostlinky, muzou dostat shock a zhebnout

Nenapsals, jak mas sliny sodik. Napriklad ja davam 250W sodik asi 80 cm nad mrnouse, postupne behem cca tri tydnu ho davam niz a niz az na (asi) 30 cm nad kytky (vic zatim neuchladim).

Happy growing...

sunset

Old Post 06-01-2002 v 07:27 AM
sunset je offline   Profil uživatele sunset   Find more posts by sunset   Foto galerie člena sunset   Click here to Send sunset a Private Message   Add sunset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
YAHMAN
Stálý Člen

Karma uživatele YAHMAN - 79% PěstitelskáKarma uživatele YAHMAN - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tak uz sem je musel dat pod 70w sodik, protoze uz mi z raselinacku zacali vylezat koreny a po presazeni uz se mi pod zarivku nevesli.

Nechapu to, ale uz mi lehla jedna. Pritom svetlo mam tak 30 cm od kiti, teplota 21° v noci a max 25° ve dne. J e to mozna nejakym bordelem v kokosu, protoze v substratu se mi to nikdy nestalo. Jeste zkusim zkratit periodu na 16 a kdyz to nevide tak na to prdim.

Old Post 06-01-2002 v 14:22 PM
YAHMAN je offline   Profil uživatele YAHMAN   Find more posts by YAHMAN   Foto galerie člena YAHMAN   Click here to Send YAHMAN a Private Message   Add YAHMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sunset
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

YAHMAN:
1) Nizka teplota, cim to chladis? Ta teplota by mela byt o par stupnu vyssi, maximalne ale o 5-7.
2) Foukas na kytky? Cim?
3) Proc chces zkratit periodu, to je blbost! Spis ji prodluz.

Ty kytky podepri, pokud jsou maly a vytahly, coz se u seminek pod zarivkama stava, podepri je.
Nebo je zasad trochu niz, klido az po primarni listy.

sunset

Old Post 06-01-2002 v 16:00 PM
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

hmmmmm Příspěvek č. 22

zdravím já dávám semínka hned pod 250w,a cca lampu mám od začátku 15-20 cm nad kytičkama,a daří se jim dobře.Ještě se mi nestalo že by kyti pod sodíkem kolabovaly,a už vůbec né pod 70w,to pak musí mít jiný důvody proč kyti uvadají.Teplotu ve skříni mám stabilně okolo 25max 29 stupňů,a vlhkost držím ze začátku vyšší tak kolem 60-70% pastupně ji snížím asi na 30-40%

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 06-01-2002 v 17:07 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás