Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všecko jede all right ... kdy přepnout abych to vyplnil 100% ... ?
Ph 5,7-5,9.
Ec 0,7-0,9
Voda v nft max 22*C
Teploty v boxu max 26*C
V noci celkem zima okolo 16*C
Je to asi měsíc od vyklíčení semínek
Protože první 2-3 týdny po přepnutí se některý modely táhnou kilometr dlouhý a někdy mám kompakt kytku která se po přenutí
Skoro netáhne zadruhý jsou tu určitě lidi co chocolopku jeli jako já .. a už ví že tahle se táhla docela slušně ... a to sem ji měl na canně v hlíně .. z 20cm udělala po přepnutí 70 ... pak si řeším kolik cm prosvítím a jak moc tomu můžu nechat růst pak nad síť abych to prosvítl až ke dnu
Nechci tam spodky a zároveň to nechci stříhat ... využít efektivně každou větvičku .. proto je držím v rovině pod tou sítí .. 100% plocha a co nejmíň centimetrů výšky ... můžu to přepnout a za 18 dní mít plnej prostor tak akorát a taky můžu přepnout a nezaplnit to ...
Snad sem dost barvitě popsal jaký mám v hlavě myšlenky když stojím naproti boxu a snažím se maximálně využít potenciál celýho setupu ...
Nejde o výnos ale o takový to mít to prostě moc krásný ukázkový a co nejvíc uniformní .. ( což se líp dělá s klony) využít hezky celej prostor
Mít správně poskládaný díly aby byl dobrej airflow rovnoměrně osvítit
Stíhat dolívat a měnit vodu v nft ... nezapomínat na detaily .. ohýbat kolínkovat měřit ph ec ... kontrolovat teploměr prostě péče co nejvíc .. ono se to pak odmění
AHOJ ...hele nejsem spokojeny... v rozích jsou prázdný místa... ještě tak na 3 palice na každý roh... nějak jsem tam už prostě nedotáhl žádný větve... ale hustý že držím výšku a ani o centimetr nemusím zvedat světlo ... v klidu se tak může odvětrávat teplo z led panelů... až našetřím tak bych zkusil sehnat vodní chlazení abych mohl ty hydra točit aj v létě kde je okolní teplota boxu okolo 25 st... takhle se dá udržet voda v přijatelný teplotě... 21-23 což je tak nějak hranice pro nft jinak mě to ale baví a je to krásnyý ... sem tam nějakej deficítek... ale to je jasny.. když nestíhám udržovat ec a občas mě krapet vyletí nahoru