Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uvidíme. Amazon je cca 80 × 80 cm a odstup jednotlivejch dir na košíky je asi 20 cm. Neměřil sem.. Je to každopádně málo na větší stromy. Ale v pohodě by se to hodilo na na rychlej SOG z řezů. Samotný rostliny nic moc nedrží, nejvíc asi kořenovej bal, kterej je fakt extrémně prolezlej celou komorou a z části i přes odtokovou díru v nádrži s vodou, kde zarostlo celý čerpadlo. Ty 5 cm košíčky se pod větší rostlinou už vyklápěj - je to vidět i na těch fotkách.
Spoustu malejch větví sem vespod osekal, ale něco tam zůstalo. Nemám k tomu zrovna dobrej přístup. Jinak pár týdnů nazpět jsem jednu rostlinu vytrhnul, která byla od začátku krypl, takže sem ji stejně moc nadějí nedával. Třeba zkusim příště ještě s Amazonem jen 4 kusy a nechat je pěkně rozrůst aby měly okolo sebe místo.
Síť tomu asi moc nepomůže, navíc ji mám akorát jen do max 120 cm a i ta je hodně roztažená k hovnu.
O výnos ani čas u mě nejde. S 9x11l jsem na 120ce krásne zaplnil prostor z klonů, zbytek sice nebyl slavnej, ale šlo to. Takže u 150ky bych v případě květináčů jel něco podobnýho ale samozřejmě s trochu většima rozestupama. Ale zas takovej rozdíl to neni. 15cm z každý strany navíc neni nic.
Tenhle stan ma na obou stranach otevírací okna, což je dost fajn - stařičkej černej Homebox mel jenom přední, a boky se daly jen když si to sundal skoro celý i s prednim vchodem do boku. Takže mam tu sice vic možnosti ve stanu, ale mam ho umístěnej v podstatě v rohu, takže bud z jedny strany a nebo plížit se vespod kolem Amazonu 👎..
jj Homebox poznam tie novsie rady...hruby tazky material (kvalitka) ale viac sa mi pozdava Budbox Pro White je o nieco lahsi, lepsie ma vyriesene otvory na vzduch a vodu (dole). Otvaranie "dveri" je tiez lepsie
siet na 150x150 by som kupil, lebo ti to popada ked zacnu vahou naberat ta 120x120 sa da natiahnut tiez ale potrha sa...
HPS ti da v 120x120 horkotazko 1g/w
v 150x150 bezproblemu, rastlina ma viac priestoru a hned sa to prejavi. Svoje spravia aj 11l vs 18l kvetinace a o nieco dlhsi rast, ma cas sa rozvynut.
Dalsie zlepenie pride u LED a este dalsie pri Autopot alebo nejaky hydro / aero system, ale musis ten priestor aj vyuzit, ked su moc blizko klesa to.
u poriadnych LED stripov panelov co mas dlhsie aspon 115-20cm vykon okolo 700-800w mas cez 1000g
Samozrejme svoje zohra aj model niektory ma lepsie vysledky pri HPS iny LED. Je tam vela moznosti treba skusat
Přesně tak, podle mikroskopu. Ale zatim ho ani nemusim použít, abych zjistil, že potřebujou ještě nějakej čas - jak jsem psal, polovina vypadá ještě nezrale - jsou trochu pomalejší. Snižuju EC už tak týden na 1.2, což jim docela prospívá - pijou vic vody a některý nejsou tak tmavě zelený. Řek bych ze kvuli nadbytku dusíku, tak jsem začal dávat A + B v jinym poměru, aby měly převážně jen P a K.