Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od YngwieM Ale 300W je na 1,2m x 1,2m objektivne malo. Dle meho je slabe svetlo pricinou tohoto vynosu, jakkoliv se jednomu muze zdat maly a druhemu OK.
s led zkušenosti nemám ale ze zkušenosti vím že i ta vlhkost je kurva
myslim si ze prvni problem byla odruda.mel jsem swog coz je skywalker og a ta je pry dost narocna genetika na pest a druhy hlavni problem byl ve svetle,jedu dalsi kolo a mam uz tam druhe svetlo.takze do nich peru 700w svetla a libi se jim to moc.taky jim hnojim jinak.pred tim jsem jel ec na 1,4 bo jsem uz jednou kytky spalil.bo to byla odruda nachylna na hnojky.ted mam chem og /chem dog x og kush/ a par swog /skywalker og/ a jdu do finále,ec 2.6 a jsou krasny i když swog ma opet mensi palicky.
jo jo furt se clovek uci a sosa zkusenosti
urco dam vedet jak to ted dopadne
a chalani vazim si všech prispevku a chut pomoct
Wish urco ne jak pisu vys bylo to 3xqb s cipama od samsungu,co z je v poho akorat jedno je malo,ted jedu dalsi kolo a svetla tam mam 2,a je to o necem jinym.a ec ted jedu 2,6 coz je taky lepsi.nafotim a hodim to sem