Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » "Ubližování" kytkám
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Maximiq
Stálý Člen

Karma uživatele Maximiq - 82% PěstitelskáKarma uživatele Maximiq - 82% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 17

Na teorii že pryskyřice (záměrně neříkám že jen THC, může to být jiná složka) odpuzuje i škůdce je něco pravdy. Milulý rok jsme sadily 66 kytek. Srnky a prasata nám sežraly 59 kusů ještě v době kdy kytky neměly květy. Jakmile nasadily palice, nesežraly už nic.

Old Post 30-03-2001 v 16:28 PM
Maximiq je offline   Profil uživatele Maximiq   Find more posts by Maximiq   Foto galerie člena Maximiq   Click here to Send Maximiq a Private Message   Add Maximiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 18

No k tomu tématu sestřihávání - loni jsem mnohonásobně zastřihával palice, u mnohých rostlin zůstaly malé, ale byly extrémně pryskyřyčnaté. Taky
THC asi obsahovaly docela dost - i ty NO NAME(Y),
z jednoho sklíčka - jestli víte o co jde - (tady na Ostravsku je to docela rozšířené - kotlík má tvar válce o
rozměru 7 mm, průměr asi 5mm) se vyhulili bez problému fakt hustě 3 lidi, asi 3 a půl hoďkové stavy a
tak příjemně pomalu to najíždělo. Sice kvantita nic moc,
ale kvalita taková. Letos budu taky praktikovat. Ale
možná to bylo i tím, že jsem hnojil s každou zálivkou,
a zalíval jsem v průměru tak 3 krát do týdne....

Old Post 11-05-2001 v 20:15 PM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lenochod
Stálý Člen

Karma uživatele Lenochod - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lenochod - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ohledně supercropping - hodně zajímavé
http://www.youtube.com/watch?v=H1YEc7ENd5E
http://www.icmag.com/ic/showthread....t=supercropping

Old Post 31-03-2007 v 10:34 AM
Lenochod je offline   Profil uživatele Lenochod   Find more posts by Lenochod   Foto galerie člena Lenochod   Click here to Send Lenochod a Private Message   Add Lenochod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lenochod
Stálý Člen

Karma uživatele Lenochod - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lenochod - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

lol , pium právě že na palicích se to projeví , pro to to dělá žejo..
on řiká že hlavní větev ví že je hlavní větev , ale tim že ohne všechny ostatní včetně hl. větve tak si ty ostatni myslej , že jsou hl. větve , což vede k větší potenci.

EDIT: Jestli si to myslel tak že se to neprojeví negativně tak se omlouvám.

Old Post 31-03-2007 v 11:30 AM
Lenochod je offline   Profil uživatele Lenochod   Find more posts by Lenochod   Foto galerie člena Lenochod   Click here to Send Lenochod a Private Message   Add Lenochod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lenochod
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

tvůj avatar to v pohodě spravil , ted se omlouvej máti , že máš rozbitej ksicht.
j/k samozřejmě

Old Post 31-03-2007 v 16:58 PM
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

yoy!byl móc dobrej nápad založit tenhle thread! thanx 4 deu,přečetl sem si sic jen první příspěvek,zmý zkušenosti ubližování kytkám má na ně velkej vliv někdy pozitivní ,někdy holt až tak negativní že to kytka nerozdejchá. Vím že kamarád dělá někdy i to že,když mu vyroste nějaká bídná kytka třeba sice pjekná ,ale od pohledu už ta kytka vypadá na nějakou obyčejnou polňanku vhodnou akorát tak k vaření.. tak když objeví nějakou takovouto bídnou bylinu tak v době květu jí nastřelí(píchne) inzulínkou(buchnou) do stonku 2-4kapky čpavku ,udělá tohleto zhruba tak 3-4x za dobu kvetení a kytka je pak ve finále docela i good,akorát ta chuť se proklatě zkazí.Je to taky jeden ze zpusobu ubližování.Měl sem například jednou outdoor par kytek a měli se docela i k světu, když sem se šel na ně podívat znova tak mi jednu total rozkousala a polámala nějaká srnka tak sem si říkal že už je v loji a nakonec na sklizen to byla nejlepsi a nejsilnejsi kytizz :p takze mi to pjekně zaštípla.podobnou zkušenost sem měl ještě jednou ,když mi kytky rozmrdali kroupy velký jak trakaře a nakonec z toho byli nádherný ganjovy keře ,který měli 3,40metru.. Very nice . když padali ty kroupy tak už sem se stima bylinama už v duchu loučil a ono ejhle kámík zas zapichoval do stonků rezatý hřebíky ,ale to nebylo nijak extremne efektivni podle me třeba píčovina ,ale možností je hodně... no nic mohl bych se tu docela slušne rozepsat ,ale to by bylo na dlouho.. Nehledte na muj pravopis vjeřim tomu že je to bída.. Experimentum zdar ! ,ale opatrně tak POZOR !!

|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --

Old Post 15-08-2007 v 02:07 AM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Enj0i89
Stálý Člen

Karma uživatele Enj0i89 - 82% PěstitelskáKarma uživatele Enj0i89 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

ktěm vetvim ohejbanejm supercorpink

tim že vetev zlomí se rostlině nic nestane tráva je v podstatě plevel a přežije mnohé fizické poškození
ke zlomený vetvi se soustředí podpora živin na obnovu apřežití a nejduležitější....
kytku to roztáhlo takže lepčí osvícení...něco jako prostříhání jabloní aby měly fajn korunu

(1)Skunk#1 (2)Ch, WR, JF (3)AK 47 (4)Mix

Old Post 02-05-2009 v 13:09 PM
Enj0i89 je offline   Profil uživatele Enj0i89   Find more posts by Enj0i89   Foto galerie člena Enj0i89   Click here to Send Enj0i89 a Private Message   Add Enj0i89 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Enj0i89! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

muj prispevek k thematu: studoval jsem neco ohledne stromu listnatych i jehlicnatych, a jestli to ma marihuana podobne s vylucovanim pryskyrice jako napriklad borovice, kazde poskozeni pletiva (kury nebo dreva) stimuluje produkci pryskyrice jako obranneho prostredku proti houbam, skudcum, nemocem..
zkusenost z outu: zlomena vetev (okousana) byla silnejsi a potentnejsi nez sousedni zdrava...
kdyz tak mne odmaznete..vac

Old Post 24-02-2010 v 18:35 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Ahoj ween. Tak to býva často. Niekedy treba slečny potrápiť. A nájdu sa aj experti, ktorí pichajú do rastliniek klince. Ale tým netvrdím, že to nefunguje, len mi to príde srandovné. A kto by mal čo mazať...?

Marihuana je dar.

Old Post 24-02-2010 v 21:52 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

taky sem nekde cet, ze par lidi doporucovalo pred sklizni pichnout do kytek hrebik. normalne do hlavniho stonku (ale tak aby to kytka unesla)

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 18-03-2010 v 17:35 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ProradnyGrazl
Stálý Člen

Karma uživatele ProradnyGrazl - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

hele a lámat i v době květu nebo už ne? dnes 19. den.

Old Post 10-06-2010 v 11:04 AM
ProradnyGrazl je offline   Profil uživatele ProradnyGrazl   Find more posts by ProradnyGrazl   Foto galerie člena ProradnyGrazl   Click here to Send ProradnyGrazl a Private Message   Add ProradnyGrazl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Klamath
Stálý Člen

Karma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% PěstitelskáKarma uživatele Klamath - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
hele a lámat i v době květu nebo už ne? dnes 19. den.

urcite nelamej, pokud to zlomis ted, tak kytka zacne vydavat energii na opravu zlomeny vetve a ne na stavbu kvetu, pokud jim chces ublizovat tak podle me je to nejlepsi tesne pred zklizni. ja jim 3 dny pred osmikam listi, vypnu na 48 hodin svetlo, pak na dalsich 24 zapnu a jak vypinam svetlo tak jim propicham uplne ten nejspodnejsi stonek.
to vsechno delam ale v poslednich 3 dnech. jinak holky nechavam v klidu. aby hezky rostli (problem je v tom ze ja je mucim i tim ze je nechavam rust )

Prosim o vyplneni krakte ankety. Dik

ohejbani to musite videt [/color] a ceskej preklad vertiklani pestovani - pouze teorie [url=http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52308]
vase nazory na groshopy?

vcera sem zasadil, dneska sem mel prepinat abych zejtra mohl sklizet
v hline to neroste, pod CFL to nekvete......HYDRO/AERO

Old Post 12-07-2010 v 16:21 PM
Klamath je offline   Profil uživatele Klamath   Find more posts by Klamath   Foto galerie člena Klamath   Click here to Send Klamath a Private Message   Add Klamath to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Klamath! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

Tak co poprvé zkouším NONAME (spíše to bude nějaká sativa podle listů)
A je to vše z ohledem na BALKON ! a výšku do 1 metru maximálně.
A zatím mě překvapil růst pokusně jsem použil tohle_
1.jakmile měla kyti 3 patra šla do svého květníku (cca4L větší zrovna nebyl))
2.první dvě patra od vrchu jsem nechával listy ale jakmile na spodním 3 patře povyrostli boční větve na 1cm tak jsem listy odtrhl a tak pokračoval každé patro
3.až kyti mělo 6-7 pater pokusil jsem se o FIM ale nakonec nahoře dvě větve
4. tedy pět pater bez listí které jsem nechal jen nahoře ale spodní větve už měli lístečky venku a slunko se dostalo na celou rostlinu
5.kiti se těmito zásahy trochu přibrzdila ale na balkon idealní stav
mám krásných 10 bočních vetví plus dvě nahoře které jsem teď supercroppingem "zlomil" do pravého uhlu(podepřel )
6.na zlomených větvích ještě ten den se obrátili všechny větvičky nahoru tedy kytka reagovala velmi dobře
7. z kytky je doslova keřík 80cm a má plno krásných bočních větviček
8.nutno podotknout že dostává týdně zálivku z kuřinců
9.na první experiment balkon jsem spokojen a kiti budou brzy kvést

Old Post 24-07-2010 v 19:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-07-2008 - "hnojení" stimulaxem - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás